Get the Flash Player to see the slideshow.

2 kvadratmeter Nutella…

Det har været en hed uge, men mest i vejret, her sker ikke meget. Det virker lidt unaturligt med al den varme så tidligt på året. Jordbærene i Sdr. Tranders er modne 3 uger tidligere end de plejer, min græsplæne er brun som en høstak, og meget tynd! Heldigvis ser det du til at tørken og varmen har fået bugt med den dyne af mos der var ved at tage livet af græsset.

Godt jeg har fået sat min hængekøje op, jeg ved ikke hvad det er med sådan en tingest, det er ren terapi at vippe stille og roligt frem og tilbage. Jeg har fået en bog af min “Sensei” “7 gode vaner” af Stephen R. Covey, det er lidt en tung bog, men jeg har nærmest ædt den i igennem via min hængekøje. Hvilken bedre måde, at filosofere på. Bogen handler i alt sin enkelthed om – og jeg citerer: “7 gode vaner er en praktisk værktøjskasse med redskaber til personligt lederskab og livskraft – både til arbejdet og privat”. Det er en self-management bog, lær hvordan du bliver et mere effektivt menneske, både professionelt og privat. Den tager sit udgangspunkt i alle menneskers karakteretik som han kalder det. Karakteretik er det stof vi alle er bygget af, vores samvittighed osv. Se på børn, de indeholder det samme stof som vi gennem voksenalderen ligeså stille har puttet til side. Stephen vil have os til at genopdage disse egenskaber og bruge dem i hverdagen i vores tilgang til alt… Lige nu læser jeg om at være proaktiv kontra reaktiv. At være proaktiv betyder i sin enkelthed, at tage sit liv i sine egne hænder, og reaktiv betyder, at man lader andre føre sig gennem livet efter deres luner… Bogen er faktisk ikke så Amerikansk som jeg havde frygtet, der er ikke så meget bedrevidende guru over den. Jeg kan kun sige – læs den! :-)

Tilbage til køjen… Den er i børnenes øjne næsten på højde med trampolinen, tøserne bruger den i stor stil til at ligge og fnidre i, og drengene kan jeg ikke lige gennemskue i den retning, men et eller andet med en bold…

Der er faktisk gået så meget sommer i den her, at alle døre og vinduer står åbne, der ligger badetøj og håndklæder til tørre alle steder, ungernes basin er fyldt til randen, men kræver genfyldning ind imellem, for de har jo selvfølgelig fundet ud af springe fra trampolinen og ned i den… HVORFOR fandtes der ikke den slags legetøj da jeg var knægt! Dengang var det en plastik skyder og en cowboy borg….Verden er ikke retfærdig….

Overskriften er lidt tankevækkende, for hvad har 2 kvadratmeter med Nutella at gøre… Det er såmænd meget simpelt, jeg lå som sædvanligt og læste i køjen den anden dag med musik i hørene. Pludselig stod der, det her afro danske barn ved siden af mig! Det var Josefine som var smurt ind i Nutella fra hoved til hale… Hun havde tabt et helt nyt glas Nutella på klinkegulvet i køkkenet, så er sammenhængen til at få øje på, der var nutella alle steder, skabe, loftet og gulvet. Josefine havde også fået et skud som gik fra fødderne og op til håret, kæft hun så ud :-) Hun stortudede fordi hun blev så forskrækket, og var løbet ud af køkkenet og ud til mig, så nu var der også fodspor hele vejen… Det gjorde jo selvfølgelig ikke noget, jeg havde jo planlagt at gøre rent til september, nu kom jeg så i gang lidt før tid :-)

Så ja, det går lidt hedt til her….

Nå ja, glemte lige at fortælle, at jeg roder lidt herinde.. Jeg har lagt en opdateret version af WordPress på serveren, samt en ny version af det tema jeg bruger, hvilket tilbyder en række nye muligheder som i vil se med tiden. Jeg syntes det er blevet lidt mere “multimedie” agtigt med billeder og sån, det kan jeg godt li… Så der rodes lidt :-)


Related Posts with Thumbnails

Om Forfatteren

Lidt af det hele, og mest af alt... Jeg er som du kan se af mine indlæg, et tænkende menneske, nyder at leve og være til på godt og ondt. Jeg reflekterer meget over de ting der sker i mit liv, og har brug for at udtrykke mine tanker. Hjemmesiden hér er mit værktøj til dette formål.

Send En KommentarDu kan bruge disse XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <blockquote cite=""> <code> <em> <strong>