Get the Flash Player to see the slideshow.

Mit horoskop… Har nogen sladret?

Tror ikke rigtigt jeg endnu har fattet, at jeg ikke skal stå på ski i morgen… Min krop er fysisk træt endnu, jeg har en halvforkølelse med fra Saalbach, mine tanker svæver stadig rundt dernede, jeg ser dagligt på snerapporten og er i det hele taget slet ikke færdig med at stå på ski i Saalbach… Så bliver det hele jo ikke bedre af, at der dumper en mail ind fra et rejseselskab med restpladser til Saalbach, til langt under halvdelen af, hvad vi gav… Sådan er der jo så meget…

I samme post rundering fik jeg en mail med mit personlige fødselshoroskop, jeg ved ikke lige hvorfor jeg var den heldige, og hvor det kom fra, men det passer næsten for godt, så nogen må have sladret…

Vand er stærkt betonet
Din umiddelbare reaktion i en given situation er at følge din intuition og dine følelser. Du er en drømmer og romantiker med en medfødt forståelse af menneskesjælens dybder. Du kan være idealistisk og forventningsfuld, eller du kan være dyster og melankolsk, alt efter hvad tilværelsen har bibragt dit følsomme sind. I al fald accepterer du dine egne og andres emotionelle behov, og dette giver dig en høj grad af sensitivitet og medfølelse. Du er fra naturens side en god lytter, da du intuitivt kan mærke, hvad et andet menneske føler, og samtidig har evnen til at give din sympati og forståelse uden straks at prøve på at ordne de ydre omstændigheder eller forsøge at fjerne problemet. Du har i denne henseende stor tålmodighed, fordi du ved, at følelser behøver tid til at helbredes. Du har selv behov for at tilbringe perioder i enrum eller trygge omgivelser for at kunne være i følelsesmæssig balance. Dine meninger kan være meget subjektive, fordi de er baseret på, hvad du føler ved tingene. Samtidig med at dette gør dig fleksibel og sensitiv, vil du finde det svært at diskutere dine tanker roligt og rationelt, og du vil ikke altid være lige rimelig og fair. Megen af din energi er viet til at etablere forhold til andre mennesker, og du har et stort behov for tryghed, nær kontakt og fortrolighed. Tanken om ikke at have nogen, du kan holde af, og som kan holde af dig, forekommer dig skræmmende, og der kan være en tendens til at manipulere følelsesmæssigt med andre, når du føler dig usikker og truet i dine forhold. Du følger dit hjerte, også når dit hovede advarer dig imod det, og du foretrækker ofte din egen strålende fantasiverden frem for den konkrete virkeligheds kulde og hårdhed.

Luft er svagt betonet
Du er muligvis ikke helt klar over, at du i virkeligheden har et meget stort behov for frihed og uafhængighed. Når luft-elementet står svagt, er der ofte en frygt for at møde kulde fra omgivelserne, og ensomhed står som en skræmmende og sørgelig mulighed, at du må skilles fra andre for at udforske livet …

Intuition og følelser er heldigvis to sider af mig jeg har lært at lytte til, det er ikke altid jeg forstår at lytte og mærke dem i første omgang, de kommer som regel snigende ind på mig, og der går en tid inden jeg forstår hvorfor, men jeg er mand og vi føler og udtrykker os jo ikke så hurtigt.. Drømmer og melankolsk er nok også meget rammende, jeg forsøger at udleve mine drømme, men de fylder meget i mig indtil da, og også langt tid efter, så bliver jeg melankolsk.  Sympati, medfølelse, sensivitet, følsomt sind og forståelse er vel egenskaber vi alle et eller sted kan genkende, så det har de nok “cut’n'pastet” fra en andens horoskop, men de passer også på mig… Tryghed, kontakt og fortrolighed er mig i en nøddeskal, men det er ikke kun i forhold til andre mennesker, det er lige så meget i forhold til mig selv, steder og situationer.

Jeg har ingen anelse om hvad overskrifterne betyder, men vand drikker jeg gerne og luft er en nødvendighed for mig… Jeg er dog helt klar over, at jeg trives under stor frihed, og jeg er en uafhængig størrelse som har brug for plads og rum til at tumle med mig selv… Ensom synes jeg nu aldrig jeg er, og hvordan kan friheden, uafhængigheden og trygheden finde sammen med ensomheden, det kan de vel kun i en kerne af fortrolighed, hvor jeg føler mig hjemme i mig selv.. Jeg er næsten aldrig ensom, jeg har altid mig selv med, ligegyldigt hvor jeg så fysisk befinder mig i verden, det er en god følelse….

Sjovt som en tilfældig mail kan sætte tanker i gang, heldigvis for det, og sjovt er det også, at horoskopet et eller andet sted er meget rigtigt, men det vil sikkert også være for andre…

Ellers er der ikke så meget der er sikkert lige i øjeblikket, jeg synes det er deprimerende at åbne ethvert medie, og se om fyringer og underskud… Nu vil jeg gerne snart videre, og nu må de spekulative snart have slikket deres sår… Min egen arbejdsgiver kom i dag ud med et regnskab, hvor tallene viste 1 mia på den forkerte side, og med hvilket der kvitteres med 200 færre medarbedere, det er lidt ærgeligt når nu alt andet viser gode takter i forhold til fremtiden, stemningen er nu federe i opgangstider…

Heldigvis har jeg lige været på skiferie hvis det skulle have forbigået nogle… Det har altid en god effekt på mig, jeg kan mærke, at jeg har langt mere overskud til at takle de ting der sker i mit liv, den slags burde kunne udskrives pr. recept… På den anden side, så var jeg nok hypokonder…

Tanker i et tomrum
Horoskop, aktiekurser, pistekort eller piller han sig i næsen…

Related Posts with Thumbnails

Om Forfatteren

Lidt af det hele, og mest af alt... Jeg er som du kan se af mine indlæg, et tænkende menneske, nyder at leve og være til på godt og ondt. Jeg reflekterer meget over de ting der sker i mit liv, og har brug for at udtrykke mine tanker. Hjemmesiden hér er mit værktøj til dette formål.

Send En KommentarDu kan bruge disse XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <blockquote cite=""> <code> <em> <strong>