Get the Flash Player to see the slideshow.

Long time no seen….

Det er jo efterhånden 14 dage siden jeg sidst har været her, ind i mellem overhales jeg af livet, og så skal jeg løbe stærkt for at følge med og indhente det tabte…

Der er sket meget, ikke mindst vejret har ændret sig til det værre, nu begynder jeg at kunne kende den danske sommer igen.. Af en eller anden årsag, så lykkedes det mig altid at køre på min jernhest, når bygerne er på sit højeste…

Vejret er jo perfekt til indendørs aktiviteter, så det har jeg gjort.. Fik endnu en bog af min “Sensei”, en bog af Marlo Morgan med titlen “Det ægte folk

Man fødes tomhændet,
og man dør tomhændet.
Tomhændet oplevede jeg livet
på sit højeste.
Marlo Morgan

Den amerikanske kvinde Marlo er på rejse i Australien og har aftalt et møde med en stamme af aboriginer, Australiens oprindelige befolkning. Mødet forløber ganske anderledes, end hun har forventet: Hun bliver uden varsel taget med på en fire måneder lang vandring gennem det indre Australiens brændende hede ørken. Barfodet, forbrændt, frataget alle sine ejendele og presset til sin udholdenheds yderste grænse oplever hun landets og befolkningens hjerte og sjæl, og hun lærer at leve i pagt med naturen. Marlo bliver lidt efter lidt indviet i stammens mysterier og indsigter, og langsomt begynder hun at forstå deres budskab: At alt levende er en del af den samme, universelle helhed, og at det er tvingende nødvendigt at erkende det, hvis vi skal frelse verden og os selv.

En i mine øjne fantastisk bog, skrevet dels som øjenvidne beretning, og dels som fiktion. Fakta er at hun har formået at beskrive de essentielle ting der sker med et menneske, når det tvinges til at overleve via de instinkter vi ellers forsøger at undertrykke. Når du kommer i kontakt med dig selv på den måde, finder du også en åndelighed og en tro på en højere magt, hun har så været godt hjulpet på vej af de Aboriginals hun rejste med..

En tidlig morgen inden jeg skulle på job, satte jeg mig ud i haven for at ryge en cigaret, vejret var godt, helt vindstille og solen var så småt ved at få fat. Jeg fik øje på en masse fjer der lå på græsplænen, det var fjer fra en solsort, og tænkte at det nok var en rovfugl der havde været forbi, men i det samme kom solsorten hoppende hen af græsset. Den kunne ikke flyve, så vildt ynkelig ud, og meget fornærmet nærmest i protest hoppede den forbi tæt på mig.. Det var en hun, og hun havde ingen hale længere, og kunne derfor ikke flyve :-) Det var sikkert en kat der havde haft fat.

Det ser ud til hun overlever, selv om hun lige kan baske sig op i luften. Hun har vældigt travlt sammen med hannen, så de har sikkert en rede i nærheden, og mon ikke fjerene gror ud igen… Sjovt at se hende hoppe rundt på den gakkede måde :-)

Sidste weekend med al dens regn og al dens blæst var også weekenden, hvor vi holdt den årlige store Fårup-Sommerland-familiefest. Én gang om året samles alle vi søskende (4 stk), vore skare af børn og vores forældre til en årlig kom sammen i Fårup. Altid lykkedes det at finde lige netop den dag det regner allermest, blæser en kuling og hvor det kun er muligt at finde en parkeringsplads i Blokhus.. I år var det anderledes, vejret var ok på trods af bygerne, de betød at der ikke var så mange mennesker – vi kunne nå de fleste aktiviteter uden timevis af køer..


Man behøver jo ikke tage helt til Klondike for at finde guld…

Badelandet var helt udelukket med mindre man er viking, så vi nøjedes med de andre forlystelser, især den nye rutchebane “Lynet” vakte begejstring. Et ganske imponerende spark i røven man får når den starter 0 – 80kmt. på 50mtr. hvilket kræver 1040Hk.

På et tidspunkt stod jeg med mine børn og ventede på den store naturoplevelse det er, at hoppe i en kano og sejle rundt i den plumrede sø med alt ispapiren..

Et par ældre herrer midt i 50′erne var lige sejlet ud da vi kom.. Det så lidt usikkert ud, og efter 30 meters padling væltede kanoen og de gik på hovedet i søen.. Om jeg forstår hvad det er der får to mænd i den alder til at møde op pattestive af druk en lørdag formiddag på et familiested.. De fik som fortjent.. Den ene var ikke en gang i stand til at komme på benene selv og måtte hjælpes…

Mine børn havde pludseligt ikke lyst til kanosejlads, så vi ændrede taktik mod noget der så knapt så farligt ud..


0 – 3kmt på en time…det rykker!

Det gode ved vejret var, at man kunne se hvornår den næste byge kom, så vi fik det til at passe med de indendørs aktiviteter.. 4D biografen er lidt en oplevelse…

Alt i alt en god dag, hvor vi hyggede hele familien…

Den sidste uge har jeg haft møjtravlt! Frederik har fødselsdag i dag, og jeg ville gøre lidt ekstra ud af hans fødselsdag… Mere om det i morgen..

Related Posts with Thumbnails

Om Forfatteren

Lidt af det hele, og mest af alt... Jeg er som du kan se af mine indlæg, et tænkende menneske, nyder at leve og være til på godt og ondt. Jeg reflekterer meget over de ting der sker i mit liv, og har brug for at udtrykke mine tanker. Hjemmesiden hér er mit værktøj til dette formål.

Send En KommentarDu kan bruge disse XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <blockquote cite=""> <code> <em> <strong>