Get the Flash Player to see the slideshow.

Bryde ned og bygge op til en fødselsdag..

Det sdste års tid har jeg brugt en del krudt og penge på at bringe mit hjem op til nutidig standard, jeg startede i stuen med at bryde en væg ned og sætte en dør i. Siden er det gået slag i slag med rengøring af gulve, oliering af samme, ludde lofter og male vægge. Gamle møbler er smidt ud, samt ny kommet til… Det har været en lang proces, også mentalt.. Det er noget med et rent sind i et rent hjem, jeg kan mærke jeg sætter pris på enkelthed i øjeblikket, og det afspejles i mit hjem.

Jeg mangler kun mine børns værelser i at det hele er fuldendt, Frederiks står som det har stået siden huset blev bygget, godt nok er borden blevet fjernet, men den nuttede blå børnefarve passer ligesom ikke med hans alder.. Derfor havde jeg en plan om at renovere værelset med nye møbler og maling på væggene, og give ham det i fødselsdagsgave. Og for at du skulle komme som en overraskelse, kunne jeg jo ikke gøre det i små etaper, men skulle ordne det hele på kort tid..


Det gamle værelse var meget kedeligt og uden hygge

Jeg startede i mandags, havde shanghajet min mor til at køre en tur med i Ikea, og handle ind til hans værelse, det gik der nogle timer med, resten af Århus havde også bestemt sig for at tage til Ikea…

Hjemme igen, gik jeg i gang med at tømme hans værelse for ALT. Jeg havde i forvejen sagt til Frederik, at denne uge var lukket land for ham, han måtte ikke besøge mig selvom han bor hos sin mor kun 300 mtr herfra.. Det havde han lidt svært ved at sluge, hvad er det for en fødselsdagsgave der fylder et helt hus, siden han ikke måtte besøge mig…

Tirsdag gik jeg så i gang for alvor, brugte nogle timer på rengøring af loft, vægge og gulv, så jeg kunne komme til at male.. Det fortsatte frem til torsdag, og jeg brugte hver ledig time jeg havde efter arbejde, så det var tiltrængt…

Fredag eftermiddag gik jeg i gang med at indrette, halvdelen af tiden gik med at samle de f…. møbler fra Ikea, hader det! :-)

Jeg havde fået et sorround anlæg af en kollega, det skulle som kronen på værket sluttes til hans PC som også har funktion af tv.. Ikke mindre en 45 meter kabel har jeg trukket til kun det…


Sengen er det eneste tilbageværende


Nyt skrivebord


Wall of fame – Frederiks medaljer og pokaler fra fodbold

 Lørdag morgen kl. 7:30 bankede det på fordøren, lidt sent i betragtning af at mor fortalte at han var stået op kl. 5 :-) Han blev helt stille da han åbnede døren til værelset, i Frederiks verden er det når han ikke ved hvad han skal sige, jeg tog det som en accept af det nye værelse som siden er blevet vist frem en del gange…

Senere på dagen havde han inviteret alle drengene fra sin klasse, 14 stk blev det til, og heldigvis havde moren foreslået at festen blev holdt hos dem, så jeg skulle kun deltage som gæst – herligt!


Tænk sig at en flok drenge i den alder kan sidde så stille, Jackass får opmærsomheden


I kø for slushice?


Gaver deles ud på skift, mest blev det tilskud til sparegrisen


Rundbold i parken som afslutning på en god dag


Og som afslutning på værket ankom familie og venner

Alt i alt er jeg sikker på Frederik havde en rigtig god dag, og faktisk ikke tænkte på, at han nu er 11 år… Tiden går, jeg syntes jo bestemt ikke jeg er blevet 11 år ældre på den tid…

Related Posts with Thumbnails

Om Forfatteren

Lidt af det hele, og mest af alt... Jeg er som du kan se af mine indlæg, et tænkende menneske, nyder at leve og være til på godt og ondt. Jeg reflekterer meget over de ting der sker i mit liv, og har brug for at udtrykke mine tanker. Hjemmesiden hér er mit værktøj til dette formål.

Send En KommentarDu kan bruge disse XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <blockquote cite=""> <code> <em> <strong>