Get the Flash Player to see the slideshow.

Blandede bolcher fra hverdagen…

En hektisk uge er overstået, jeg har heldigvis været passagér i den.. Lidt rodet har det været, men en masse godt oplevelser ind i mellem det hele, og sådan skal det jo være.. Et par dage i København gør det hele lidt mere hektisk, mit skrivebord står der stadig efter sådan et par dage og får resten af ugen til at have for lidt tid, men det er også bedre end at have for god tid.. Det blev også ugen hvor Nordjylland nærmede sig sommertemperaturer, hvor herligt..

Jeg har jo fået ny fotografiapparatmaskine, og jeg nærmest sover med den, den er ihvertfald med de fleste steder hvor jeg bevæger mig.. Det er en fantastisk maskine, og vi har det rigtig sjovt sammen..

Josefine er frygtløs, og nu har jeg et kamera til at vise det...
Josefine udfordrer tyngdekraften

Fredag sad jeg sammen med Martin på Baresso i midtbyen, det er en god tradition vi efterhånden har opbygget der. Vi sidder altid udenfor, dels kan vi ryge, men vi kan samtidigt sidde og kommentere samtlige der går forbi, ind i mellem har vi også positivt at sige. Nå men i fredags sad vi der ikke alene, der sad nogle stykker af AaB superliga trup og “restituerede” som det jo nok hedder, og der slog det mig, hvor stor en ændring AaB har været gennem efter de sidste par års eventyr i europa. I fredags sad der 2 spillere som begge spillede fast på holdet, men som også samtidigt får spilletid på det danske landshold, det ville være helt utænkeligt for 2 år siden. AaB har gennem tiderne produceret flere landsholdspillere, heriblandt Jesper Grønkjær, men modsat dengang, så spiller de på landsholdet nu, mens de er stamspillere i AaB, sådan har det ikke været tidligere, hvor de først kom på landsholdet efter at være blevet solgt videre til en større klub, det er jo fantastisk for fremtiden…

Tjele Langsø i aftenlyset
Tjele Langsø i aftenlyset fra den første forårssol

Jeg fik også vasket mine vinduer denne uge, det er et mareridt hver gang, og helt sikkert derfor de kun bliver vasket en gang om året… Jeg har 119 små ruder som skal vaskes, tørres af og pudses på begge sider – hate it! Det gode er, at der nu kommer lys ind af vinduerne igen, og der er et helt år til det skal ske igen… 

Fredag aften kørte jeg til Grønlandshavnen med mit kamera, jeg plejer altid at kunne finde nogle gode motiver derude, og med solnedgangen som scene, så måtte det være muligt at fange en god stemning af et eller andet… Jeg nåede derud i tilpas god tid til at få solnedgangen med, men endte op med støv i kameraet som jeg så brugte al den gode tid på at få fjernet – surt…

Disen og aftensolen over Nordyllandsværket
Solnedgang og dis over værket

jeg fik dog et par skud ind mod Nordjyllandsværket, lidt syret faktisk, der var et helt violet skær i disen da den rullede ind fra vest i takt med at varmen fra solen forsvandt.. Resten af fredagen blev brugt på sofaen med benene oppe, og det var ganske fortjent… lørdag startede koldt og diset, jeg havde lovet mig selv en løbetur inden det blev for langt op af formiddagen, endelig brød solen gennem disen, og jeg kunne komme afsted i solen… Jeg har faktisk lige haft 1 års løbe jubilæum… D. 31 marts 2008, brugte jeg første gang min løbecomputer, og havde dermed noteret min første tid på den rute jeg stadig løber… I dag et år efter, så løber jeg faktisk 2 km/t hurtigere end sidste år. Så selvom jeg ikke altid synes jeg udvikler mit løb hurtigt nok, så er det faktisk et ok resultat… Resten af lørdagen var lovet væk til en eftermiddagstur ned forbi Mariager Fjord, nærmere betegnet “Krogen” og Oue Havn. 

Idyl ved Oue havn
Det fås ikke meget hyggeligere..

Sikke et fantastisk vejr en af de første dage i april, solen skinnede fra en skyfri himmel, ikke en vind rørte sig, vi gik rundt i t-shirts og nød varmen.. Mariager Fjord brød sig ikke selv særligt meget om varmen, det drev tygt med lammehaler og anden algevækst som viser, at iltindholdet er lavt i inderfjorden.. Vi sluttede dagen med kaffe, is og hygge på havnen i Hobro..

Trimuph Bonneville, årgang 1973 - Amerikansk model
Triumph Bonneville – 1973

Glemte helt, at jeg på vejen til Mariager var forbi Støvring, og ved den store Shell station i nordenden af byen, så jeg min drøm holde og skinne i solen… En motorcykel som de ikke laves længere, fuld af charme, nostalgi og med en af de bedste motorer der gennem tiderne er produceret.. Modellen her var godt nok hentet i U.S.A, hvor der er ændringer i forhold til sæde og tank, men helheden er stadig den samme. Udstødningen med de karakteristiske potter, og den herlige lyd – den 2 cylindrede motor med 2 karburatorer.. Jeg talte med den stolte ejer som lige havde købt den, og allerede havde kørt 1000km den sidste uge… Manden var godt oppe i årene, og han berettede om den første motorcykel han havde haft, som var fuldstændig magen til. “Jeg startede med sådan én, og jeg slutter med sådan én – ringen er sluttet” Jeg fik ham til at starte “dyret”, og vi var begge enige om, at det var bedre end sex… Jeg må ha’ en sådan, må sætte min lid til et forskud på arven… 50.000.- og helt nyrestaureret…

Sådan kan en hel uge gå uden en skelsættende oplevelser, men alligevel med en masse små oplevelser som gør det hele lidt sjovere..

Related Posts with Thumbnails

Om Forfatteren

Lidt af det hele, og mest af alt... Jeg er som du kan se af mine indlæg, et tænkende menneske, nyder at leve og være til på godt og ondt. Jeg reflekterer meget over de ting der sker i mit liv, og har brug for at udtrykke mine tanker. Hjemmesiden hér er mit værktøj til dette formål.

Et Svar til “ Blandede bolcher fra hverdagen… ”

  1. ingen forskud og slet ingen arv hvis de skal bruges til motorcykel , jeg har bestemt jeg vil blive over 100 .

    hilsen mor

Send En KommentarDu kan bruge disse XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <blockquote cite=""> <code> <em> <strong>