Get the Flash Player to see the slideshow.

Agurketid uden agurker…

Sidder her midt i min sommerferie og regnen pisser ned, det er selvfølgelig lidt trist at bruge sin ferie på den måde, men det betyder også, at jeg slipper for at lægge fliser i min have, så det er vel godt nok… Det er en meget stille tid, der sker ikke meget som er værd at skrive om lige nu, hvilket også kan se på min aktivitet herinde…

En terasse skal ombetrækkes...
Terassen lægges om…

Mine børn har været på ferie med deres mor, så det er ikke en masse jeg har set til dem i den seneste tid, det efterlader en tomhed som jeg til dels sætter pris på, men savnet er der også.. Især når jeg på 6”de år ikke er sammen med deres mor længere og stadig er tvunget til at forholde mig til hende. Jeg kan til min død ikke forstå, hvad det er, der får en ex. til at tro hun stadig skal have indflydelse på mit liv… Bitterhed og jalousi som så skal overføres gennem vores fælles børn.

Jeg har i de 6 år haft et par forhold som af forskellige årsager ikke kom videre end de indledende øvelser, men hver gang er reaktionen den samme fra mine børns mor…  Jalousi og vrede, så får hun en følelse af, at jeg pludselig ikke længere bruger tid på min børn og alt muligt andet usagligt.

Denne gang ingen undtagelse, nu har jeg gennem snart ½ år været i forhold til en kvinde, og det er så gået op for min ex. at det måske er mere seriøst end som så, og straks tager hun kampen op… Jeg skal pludselig forholde mig til en masse jeg ikke har noget at gøre med…

Mine børn har et rigtigt godt forhold til min nye kæreste, faktisk bilder jeg mig ind, at de er rigtig glade for hende, og søger os når hun er her… Min ex reagerer ved, at sætte forhindringer op i forhold til mine børn, så de ikke kan være hos mig mere end højest nødvendigt. De er pludselig trætte når vi skulle have været til koncert sammen, de skal alt muligt andet når vi skal være sammen, men det værste er at jeg oplever at de er dybt splittede i forhold til de informationer deres mor “putter” i dem, informationer der slet ikke svarer til deres egen oplevelse af “fars nye kæreste“.

Min ex. og så mange andre ex’er jeg har hørt om, bruger det eneste våben de har tilbage i forhold til deres børn’s fædre, og det er selvfølgelig børnene. Hun har strammet skruen det den kan strammes i forhold til børnepenge og samvær, statsamtet er jo forrygende hjælpemiddel til den slags, middelalderlige som de er i deres verdensbillede, der er kun børnene tilbage som “våben”..

Det er nu 3′de gang jeg har præsenteret mine børn for en kæreste, og hver gang har de været fantastisk imødekommende og tillidsfulde i deres tilgang til MIN nye partner, børn er så ligefremme og uden fordomme, ser de et menneske som vil dem det godt, så kan de godt selv både se og fornemme det, heldigvis for det…

Jeg kommer aldrig til at forstå, at man kan synke så lavt som til at bruge sine børn som udtryk for egne følelser, hvordan de bruges aktivt til at skabe splid mellem to forældre, når spliden i virkeligheden kun opstår i vore børn, det er uværdigt og synd for børnene som er aldeles ufrivillige i dette “spil”.

Det sjove er at min ex. slet ikke ser det, hun gør det bare som det mest naturlige i verden, det er mig der opfører mig uansvarligt og derfor skal straffes, men den eneste hun straffer er sine børn, som jeg ved hun holder meget af, det er lidt skørt og hænger slet ikke sammen, men jeg kan kun forholde mig til fakta, og forsøge at ride stormen af, være der endnu mere for mine børn, fjerne den splittelse der ligger i dem fra deres mor’s konflikt.

Jeg er der ikke mindre for mine børn fordi jeg har fået en kæreste, tværtimod har jeg lettere ved at give dem lidt ekstra opmærksomhed når vi er to der deltager i hverdagen, og det er også det jeg kan læse i mine børn…


Volbeat – Mit hovednavn på Grøn Koncert

Alle andre jeg kender har brugt en stor del af sommeren på at rende til festivaller, men ovenpå AC/DC har det ikke været der mine tanker har været, og slet ikke når jeg har set på programmet til de forskellige festivaller, det har i mine øjne været temmelig tyndt.. Ud af det blå, kom der så en grøn en af slagsen, Grøn koncert er pr tradition et af sommerens højdepunkter, ikke så meget på grund af musikken, men det er en hyggelig dag, hvor der sker en masse, og  jeg møder en masse som jeg ellers ikke ser i hverdagen. Denne gang synes jeg så tilgengæld at programmet var temmelig godt, både Volbeat og Kasmir på samme dag, så fåes det ikke meget bedre.. Og så var der tørvejr hele dagen, og solen var fremme flere gange, det er nyt..

Sommer i Kilden er også en tradition jeg plejer at sætte stor pris på, hver tirsdag i juli måned, spiller et band i Kildeparken, og indgangen er gratis. Så kunne man jo forledes til at tro, at bandene var derefter, men de har været forrygende de seneste år. Sidste år hørte jeg både Pink Floyd project og Peter og de andre kopier til stor stor fornøjelse for mit gamle rock hjerte. Desværre ser det ikke ud til at pink floyd project har tænkt sig at finde en ny forsanger, så i år måtte vi “nøjes” med Peter og de andre kopier.

“Næsten” Gasolin..

Jeg er meget begejstret for dette band, de bringer mig fluks tilbage til min barndom, hvor min kassettebåndoptager altid spillede Gasolin. Forsangeren Peter har en stemme der minder meget om Kim Larsen’s, og resten af bandet spiller så det er en lyst..

Det kaldes vist luftguitar…

Det er bestemt agurketid, den første uge af min ferie er gået, og meget rammende for hele ugen, så har det været en våd omgang, det har nærmest regnet konstant. Jeg skulle jo gerne have lagt mine fliser om i ferien, men lige nu er det noget med at tage en time eller to af gangen, vente på tørvejret… Heldigvis er vejret jo altid godt for et eller andet, og når det regner, så giver det friske fisk i vandløbene, og jeg har været så heldig at fange to havørreder i sidste uge, men meget mere om det på min anden hjemmeside http://webfisker.dk/

Symbolet på en sommer
Selv om solen ikke skinner, så er det stadig jordbær tid..

I dag mandag, pakker vi de vigtigste ting i mine forældres campingvogn og drager ud i det danske land, regn og blæst skal ikke ændre på den tradition. Vi har de sidste mange år brugt en uge på Jambo Vesterhav Camping, i år ingen undtagelse, og om alt vil, så vil jeg forsøge at tilføje endnu et kapitel til min rejsedagbog, helt som traditionen tilsiger. Sidste år havde vi en fantastisk tur med sol fra vi kom, til vi tog hjem igen, sådan en tur får vi ikke i år, men mon ikke det bliver godt alligevel, kig forbi rejsedagbogen i løbet af den næste uge, jeg forsøger at opdatere dagligt.

Et af Rasmus's billeder
Beviset på at tiggerier kan betale sig ind i mellem..

Rasmus må være blevet træt af mit tiggeri, lige siden jeg tog fotos af hans malerier til hans hjemmeside (http://www.rasmusbjoern.dk/), har jeg tigget om et af hans malerier som jeg synes er rigtig godt. Torsdag i sidste uge, stod det pludselig i mit køkken, og så var det jo lige til at hænge op, hvor herligt :-)

Related Posts with Thumbnails

Om Forfatteren

Lidt af det hele, og mest af alt... Jeg er som du kan se af mine indlæg, et tænkende menneske, nyder at leve og være til på godt og ondt. Jeg reflekterer meget over de ting der sker i mit liv, og har brug for at udtrykke mine tanker. Hjemmesiden hér er mit værktøj til dette formål.

Et Svar til “ Agurketid uden agurker… ”

  1. Hun kan godt se det – men hun har lavt selvværd og væmmes ved at børnene har det fantastisk hos far og er glade når de kommer hjem fordi far er glad!
    Når hun ikke har det godt, skal andre heller ikke have det godt!
    Hun nægter at tage ansvar i hendes handlinger og lader frustrationen gå ud over dig.
    Tiden arbejder for dig :-)

    KH

Send En KommentarDu kan bruge disse XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <blockquote cite=""> <code> <em> <strong>