Get the Flash Player to see the slideshow.

Aalborgs lækreste hår og den grønne pengetank…

Jeg har pakket hængekøjen ud igen, det er blevet sommer, hvilket passer meget godt med, at jeg holder ferie fra i morgen. Dvs. sådan rent fysisk for mentalt står den helt stille, jeg sidder alene på kontoret og har gjort det i snart 14 dage, det er lige før jeg begynder at tale med studieværterne på P3… Det sker absolut ingenting og vi går nærmest rundt og råber til hinanden i de tomme gange i håb om at møde liv.

 Jeg ser frem til 14 dages ferie med mine poder, de er lige kommet retur efter en go ferie med deres mor og papfar i Frankrig, hvor vejret det meste af tiden var som det er i DK lige nu. Der er så underligt tomt i mit liv, når de er væk så længe af gangen, og det er først nu jeg begynder at føle mig “hel” igen. Erfaringsmæssigt ved jeg, at der lige går en dag eller to inden jeg har dem inde under huden, lige pludseligt er der liv igen, og jeg skal forholde mig, at vi er 3 og ikke kun mig selv.

Jeg har fået det arrangeret med en uges camping i mine forældres campingvogn, ungerne elsker det. Dels pga. intimiteten ved at bo så tæt som man nu engang gør i en campingvogn, men også fordi der er så mange andre børn de kan lege med. Vi har nogle år efterhånden brugt den samme campingplads ved Saltum “Jambo Vesterhav“, hvor der findes alt hvad hjertet kan begære for et barn, legepladser, vandland, diskotek og forskellige arrangementer hver aften. Jeg sætter som voksen lidt mere pris på, at toiletter og baderum rengøres flere gange dagligt, at jeg kan komme på nettet med min bærbare, og der er signal nok til tv, det er jo en ferie og íkke en overlevelsestur! :-) Jeg bliver aldrig campist, men nyder roen og muligheden for at slappe af, og får læst nogle af alle de bøger færdig, jeg er startet på i løbet af vinteren..

Ellers har dagene med at tage hinanden, der sker ikke meget heller privat. Martin og jeg var lige en tur ude at vende ved Grøn Koncert i Nørresundby, alene for at høre D.A.D som igen ser ud til at have fundet formen og spillestilen fra forgange tider til min store tilfredshed. Og de viste endnu engang formatet og spillede blandt de nye numre, også en del af de gamle – fedt!

Jeg ved ikke om det kun er mig, men jeg syntes efterhånden at Grøn Koncert har udviklet sig til en glubsk pengemaskine.  Knap 200.- for at komme ind, 40.- for et armbånd så man kan komme ud igen, hvis nødvendigt. En luset sandwich med tynde skiver af ost og skinke til 45, og sådan kan jeg blive ved… Det mest groteske vi oplevede var dog at blive at smidt ud fra en boderne da vi søgte læ for regnen (der var masser af plads). En knægt med dun på hagen og en walkie talkie som forsøgte at finde plads på hans vigende brystkasse, råbte op om politi! hvis ikke vi forføjede os… Med den anden hånd solgte han plastik poser til 20.- som skulle gøre det ud for regnjakker…Pengemaskine….naaah! :-)  

I Tirdags var jeg i Kilden for at nyde det gode vejr og den gratis musik som jeg tidligere har omtalt, hatten af for Aalborg Kommune og Skråen for det tiltag. Jeg kender ikke bandet “The Original Local Blues Brothers”, men nogen må kunne li den musik og det sceneshow de udfører, ellers havde de vel ikke spillet.. Jeg forstår ikke helt det kult-agtige i Blues Brothers, men jeg er heller ikke hverken sort eller til soul

Martin var der også, han stod sammen med nogle skuespillere han kendte, og med dem var en appernage af farverige mennesker. Jeg ved ikke hvad det er med kunstnere og skuespillere, men der er altid fest og farver i deres nærhed, sjove var de.. Et “par” af dem legede mand og kone selvom de begge i fysisk forstand var mænd. Jeg har ikke noget mod bøsser, finder dem allerhøjst lidt morsomme når de overgør kropsspog og udtale.. Den ene af dem skulede lidt (kvinden), og bekendtgjorde så, at han syntes jeg har Aalborgs lækreste hår!… Men så er det jeg kommer i tvivl… Er det en kompliment?

Related Posts with Thumbnails

Om Forfatteren

Lidt af det hele, og mest af alt... Jeg er som du kan se af mine indlæg, et tænkende menneske, nyder at leve og være til på godt og ondt. Jeg reflekterer meget over de ting der sker i mit liv, og har brug for at udtrykke mine tanker. Hjemmesiden hér er mit værktøj til dette formål.

Send En KommentarDu kan bruge disse XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <blockquote cite=""> <code> <em> <strong>