Get the Flash Player to see the slideshow.

Forår!

Denne tirsdag er en af de mest syrede jeg har haft i lang tid. Morgenen startede stille, jeg havde en middagsaftale i København, og brugte derfor formiddagen herhjemme med arbejde.

 Sjovt nok var SAS ikke forsinket som de har det med at være i øjeblikket, turen gik fint og vi landede til aftalt tid. Herefter gik det stærkt, jeg prajede en taxi udenfor lufthavnen som jeg plejer. Den her var lidt ligesom “Little India” En fremmed med meget mørk glød og store læber af indisk afstamning åbnede døren til sin taxi.Jeg satte mig ind i mercedes med en masse tingel tangel i forruden. En infernal stank af røgelse væltede ind over mig. Den lille Inder satte sig ind, modtog bestilling og gav den gas. Samtidigt ringede han på sin mobil – håndholdt! Snakkede Yalllah under hele turen. Da han ikke syntes det larmede nok satte han en cd på med indisk musik. Klokkespil og Citar (tror jeg den hedder). Det eneste der manglede var levende køer på vejen, så ville jeg bestemt have haft fornemmelsen af Indien :-)

Mødet i København gik som forventet, og jeg stak næsen hjem igen, og ramte mit hjem kl. 18. Jeg klædte om, fik lidt at spise og tog bussen ind til byen, hvor jeg havde min faste tirsdagsaftale. Jeg drejede om et hushjørne og faldt nærmest over en gammel islandsk ven som jeg ikke har set i 1½ år. Han forsvandt pludseligt på et tidspunkt. Fedt at se ham og ikke mindst snakke med ham. Dernæst mødte jeg en pige som jeg havde forsøgt at hjælpe for et stykke tid siden. Hun var også forsvundet ud af mit liv i en meget usund tilstand. Her kom hun gående tværs over gaden, og jeg kunne næsten ikke kende hende igen. Hun havde været bortrejst til Bornholm i over et halvt år, og var lige kommet retur for første gang. Hun havde ændret sig totalt, havde taget 15 kg. på og øjnene lyste af liv igen – fedt! :-)

Derefter fik jeg en hilsen fra en tidligere kollega om en chef som jeg havde haft og er glad for at være på bagsiden af  (vi var sjældent enige om ret meget) var blevet trådt ned fra tronen, medarbejderne ville ikke arbejde under ham længere. Godt at få ret på bagkant :-)

 Sådan har hele dagen været, små sjove episoder som jeg kun kan sige Yes! til, og som gik min vej  :-) Foråret har indtil nu været lutter udfordringer, men det ser ud til at vende til den gode side nu…

Related Posts with Thumbnails

Om Forfatteren

Lidt af det hele, og mest af alt... Jeg er som du kan se af mine indlæg, et tænkende menneske, nyder at leve og være til på godt og ondt. Jeg reflekterer meget over de ting der sker i mit liv, og har brug for at udtrykke mine tanker. Hjemmesiden hér er mit værktøj til dette formål.

Send En KommentarDu kan bruge disse XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <blockquote cite=""> <code> <em> <strong>