Get the Flash Player to see the slideshow.

Gone fishing… Influenza og lukkerfejl

Motivation er den største faktor for et indholdsrigt og skabende liv. Motivation har jeg ikke haft en masse af herinde den seneste tid. Hvorfra kommer motivationen og hvad skal den bringe?

Det er nu snart 14 dage siden jeg indleverede mit kamera til reparation – lukkeren fejler, og uden lukker tager jeg ikke mange billeder… Heldigvis skete det dagen inden garantien udløb. En ny lukker koster 4500.- til sådan en kal! Skal det være, så var det godt det var lige nu..

Mit kamera er min inspiration, det er her jeg henter mine øjeblikke og mine stemninger. Det er disse to faktorer der vækker tanker i mig og fanger min eftertænksomhed… Mange gange har jeg i tankerne ville hente mit kamera på sin faste plads – et eller andet skulle foreviges. Og hver gang så kommer skuffelsen også når jeg kommer i tanke om, at det ikke er i min varetægt…

Det at leve i nuet er svært, og jeg bruger bla. mit kamera til at fastholde mine tanker lige her hvor de har betydning, og ikke i en fjern fremtid, eller fortid, hvor de alligevel har minimal betydning og indvirkning på mit liv.

En yderligere faktor for motivation er fysisk og psykisk overskud. Begge disse har også været fraværende den seneste tid. Jeg har været ramt af min første influenza i rigtig lang tid, og den har været hård! 3 dage i denne uge har jeg brugt i sengen og på sofaen, jeg har set alle afsnit af “De unge mødre” og “Singleliv”, jeg tror ikke det kan være ret meget mere fordummende, det skulle da lige være at begge store danske kanaler bruger al sendetiden på vores droningemoders fødselsdag – GAAB…

Jeg forsøgte at starte op på job lidt for tidligt, jeg er ikke specielt god til at være inaktiv som det jo kræver at være syg – det gav bagslag… Jeg måtte ned at ligge igen, to dage mere i sengen, inden jeg nu endelig er feber fri og klar til at kaste mig ud i foråret igen..


Frederik 9 år ved Skjern å

På sin vis har mit forår været meget aktivt i forhold hvad jeg ellers plejer at bruge foråret til. Jeg har fået laksefeber, og har pakket mit fluefiskegrej ud nogle måneder tidligere end normalt. Jeg har været et par ture i Skjern å i håbet om en tidlig laks, hvilket jeg har beskrevet  på mit andet sted: http://webfisker.dk/,  og skal i morgen til Storåen for første gang i mange år.

Jeg boede på egnen tilbage i 90′erne da jeg læste, men har praktisk taget ikke været der siden. Der var også her jeg gjorde mig nogle af de første erfaringer med fluefiskeriet, og det bliver lidt sjovt at komme tilbage dertil hvor det hele startede… I morgen skal Frederik med, vi laver en drengetur ud af det. Pakker hver sin rygsæk med madpakker, sodavand og lidt slik til en lang dag på heden. Det i sig selv bør jo være en succes, vi glæder os ihvertfald begge.. Skulle det flaske sig, så der også kommer laks på krogen, så vil det være prikken over i’et.

Ellers er der ikke sket så meget mere i mit liv. En enkelt tur op til mine forældre er det blevet til. Rygterne om en tømmerflåde og et vandhul med masser af vand har spredt sig. Sådan en skal jo selvfølgelig prøves af!


En tømmerflåde, eller noget der ligner, og spændte børn

Vandhullet mine forældre fik gravet op for et par siden, har nu endelig vist sig at kunne holde vand, til både børn og krybs store glæde… Af en eller anden årsag er der masser af salamandere deroppe, ikke at jeg kan se hvorfor, vandet ser mig temmelig næringsfattigt ud, men de må jo leve af et eller andet.. Skrubtudser og frøer er der også nok af, måske er de føde for salamanderne…


Haletudser i svøb…

Et forårstegn er det, at der ligger store reder med frøæg i det lave vand, dårligt har den sidste is sluppet vandhullet inden de har lagt æg…


Krokus er vel også et sikkert tegn på forår..

Et lille kort indlæg uden en masse på hjertet, bare for at vise, at der stadig er liv bag skærmen. Jeg er sikker på en mindre oversvømmelse af billeder herinde, når jeg igen får mit kamera retur… Billeder med et lille lommekamera er ikke helt det samme, og bliver kun lige ved og næsten..

Gone fishing…

Related Posts with Thumbnails

Om Forfatteren

Lidt af det hele, og mest af alt... Jeg er som du kan se af mine indlæg, et tænkende menneske, nyder at leve og være til på godt og ondt. Jeg reflekterer meget over de ting der sker i mit liv, og har brug for at udtrykke mine tanker. Hjemmesiden hér er mit værktøj til dette formål.

Send En KommentarDu kan bruge disse XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <blockquote cite=""> <code> <em> <strong>