Get the Flash Player to see the slideshow.

Hvad er en blog?

Weblog, der nogen gange forkortes til en blog, er en sammentrækning af web og log. En log er en logbog eller en dagbog, og en weblog er således en netbåren, personlig side, der som regel vedligeholdes af en enkelt person – en blogger. Ordet weblog deles også nogle gange efter de to første bogstaver – We Blog – en humoristiske synsvinkel, men samtidig viser det, at det kollektive ‘vi’ er vigtigt for bloggerverdenen. Bloggen er blevet kaldt demokratiets genkomst på nettet – et sted hvor alle har en stemme, som de kan udfolde i deres blog.

Hvem skriver i en weblog?
Alle – hvemsomhelst kan have en weblog. Der er bloggere med tekniske interesser, bloggere der skriver om film og musik, men mest af alt er bloggere mennesker der skriver med en personlig vinkel om alt og intet. Hvad vi alle har til fælles er lysten til at udtrykke sig – på egne præmisser.

Hvad skriver man om i en weblog?
Man kan skrive om lige hvad man har lyst til – dog er det vigtigt at huske at man, ligesom i verden udenfor nettet, tager hensyn til andre menneskers privatliv. Hvis man skriver i detaljer om sin arbejdsplads og sine kollegaer, er det en god idé at forestille sig at de selvsamme personer også er læsere af ens blog. Der har været sager i USA om bloggere der blev fyret fordi de skrev om deres arbejdsplads. Det er vigtigt at huske, at alle kan finde din blog.
 

Related Posts with Thumbnails

Om Forfatteren

Lidt af det hele, og mest af alt... Jeg er som du kan se af mine indlæg, et tænkende menneske, nyder at leve og være til på godt og ondt. Jeg reflekterer meget over de ting der sker i mit liv, og har brug for at udtrykke mine tanker. Hjemmesiden hér er mit værktøj til dette formål.

Send En KommentarDu kan bruge disse XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <blockquote cite=""> <code> <em> <strong>