Get the Flash Player to see the slideshow.

T-shirt eller fleece…

Nu går det så rigeligt stærkt her.. København og Sønderborg, jeg kommer langt omkring i øjeblikket. Midt i det hele kommer sommeren så retur med masser af varme, eller i hvertfald mere end vi har været vant til længe..


Edderkop med madpakke

Varmen har givet haven nyt liv, det vælter med insekter af alle mulige forskellige slags. Edderkopperne vrimler frem som de altid gør på denne årstid, en sidste indsats inden det for alvor bliver koldt.. Jeg fangede ovenstående, mens den var ved at pakke vinterforrådet sammen, det er en ordentlig mundfuld for sådan en størrelse.

Jeg har ikke fået taget mange macro fotos i år, det er en særlig disciplin som gør en meget lille verden, meget stor, og det er ganske svært at fange det teknisk gode billede, når selv den mindste bevægelse i motivet, giver et uskarpt billede..


En guldsmed er i gang med at fortære en svirreflue, mens en edderkop ser til

Jeg var ret heldig den dag ovenstående fotos blev taget, solen skinnede og det var aldeles skyfrit, og når der så samtidigt findes en masse insekter som gerne vil fotograferes, så fås det ikke bedre..

Det har været en uge, hvor der absolut ikke er sket noget sindsoprivende. Vi sliber stadig kanter til – og de bliver mindre, jeg ved ikke om konflikter er en statisk ting, men jeg er sikker på den slags altid findes i et forhold, og det er vel også udtryk for en forskellighed, og den kan jeg kun se som noget positivt.. Jeg tror mænd og kvinder er lidt forskellige der, jeg har ikke noget imod et godt rivegilde, det renser luften så godt, og så længe der også findes en udvej og en løsning, så er det ikke spildt energi.. Jeg har heldigvis en partner som kan tale fra begge sider af en dialog, så det er ikke altid jeg får sagt noget.


Trappen hos Danfoss i Nordborg – lettere manipuleret

Det har ikke været en uge i stilstand, men der er bestemt ikke sket noget sindsoprivende som er værd at berette om.. Heldigvis har jeg bøger nok at læse i, og en ny Yousee boks med masser af nye tv kanaler, så mon ikke jeg kommer gennem både ugen, efteråret og vinteren uden at kede mig.

Related Posts with Thumbnails

Om Forfatteren

Lidt af det hele, og mest af alt... Jeg er som du kan se af mine indlæg, et tænkende menneske, nyder at leve og være til på godt og ondt. Jeg reflekterer meget over de ting der sker i mit liv, og har brug for at udtrykke mine tanker. Hjemmesiden hér er mit værktøj til dette formål.

Send En KommentarDu kan bruge disse XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <blockquote cite=""> <code> <em> <strong>