Get the Flash Player to see the slideshow.

Gu sneer det!

Pis os.. Det var ikke en enlig svale, så jeg har så småt måtte indstille mig på, at vinteren er kommet for at blive, ihvertfald de næste måneder.. Det er måske ikke et ønske scenarie, men jeg er jo nød til at se på virkeligheden med positive øjne, så det gør jeg..

Ellers er der nu ikke meget positivt at få øje på i øjeblikket, jeg synes udfordringerne står i kø i øjeblikket.. Jeg går jo og bokser med det ene knæ, og jeg sporer da fremgang efter 5 behandlinger hos min fysioterapeut, men det går ikke stærkt nok til, at jeg kan være fit til første skitur med familie og venner.. Jeg forsøger at være tålmodig, men hvorfor skal det lige vise sig som et problem lige nu…

Arbejdsmæssigt går det også lidt for stærkt synes jeg, heldigvis har sneen da sat lidt en begrænsning i det. De forskellige flyselskaber har store problemer med at starte og lande i det isede føre, og så skal flyene af-ises i tide og utide, det giver store forsinkelser og aflysninger… Indtil videre har jeg måtte aflyse 6 møder og 1 andet arrangement…

Hjemmet er fyldt med syge unger, alle hoster de fra en side af, så stuen har nærmest været belejret at feberhede børn, der fra sofaen har forsøgt at hænge fast i Hanna Montana eller en anden af de børneudsendelser der kun kræver et minimum af tilstedeværelse..


På røv og hale i sneen

Det blev også en uge, hvor det synligt kom til udtryk, at Frederik er af mit blod.. Han er mindst lige så doven og ustruktureret som jeg var i hans alder. Fra 6′de  klasse og fremover, brugte jeg skolen til at ryge mine smøger og spise den madpakke jeg engang imellem havde med.. Lektier var næsten et fremmedord, og det gode var, at der slet ikke var nogen der fulgte med i om jeg lavede noget eller ikke..

Forældremødet på skolen afholdes halvårligt, og i denne uge havde vi så nr. 2 af slagsen i år. Det ene dækkede afslutningen på 5′de klasse og viste en tendens i Frederik’s arbejdsiver, eller mangel på samme. Vi fik grebet fat i det dengang, og det hjalp en periode..

Nu her et halvt år efter, så viser tendensen sig ikke længere som en tendens, men mere som et statisk efterslæb i forhold til lektielæsning. Det er da fandens, at kunne genkende sig selv i sine børn, se dem gøre de samme fejl, og desværre ikke kunne gøre ret meget for at det ændres..

Jeg har dog besluttet at tage kampen op sammen med Frederik, vi har haft en lang snak i weekenden, hvor vi kom hele verden rundt. Fik talt om det meste, og som jeg sagde til ham “Det er intet der er forbudt at sige her i huset, men det er forbudt ikke at sige noget“. Frederik har også arvet min evne til at gå og gemme på de ting der sker i livet i håbet om at de forsvinder af sig selv, og det gør de jo sjældent – desværre..


Teenager i sneen.. Skulle jo nødig være nederen…

Vi fik snakket lidt om hvad dårlig samvittighed gør for humøret, og hvad det gør for selvværdet.. Der er hemmeligheder som er bedst tjent med ikke at være hemmeligheder, da de fylder væsentlig mere usagte, end de vil gøre når de siges..

Det er svært ikke at føle sig alene i den alder, men der er heldigvis meget man som forælder kan gøre for at gøre det lidt lettere, jeg vil se om jeg kan lykkes med at nå ind til ham, selv om forældre i særhed er sære når man har hans alder..


Fuld fart ned af kræmmerhusbakken

Heldigvis er vi enige om mere, end vi er uenige om andet, og jeg er fuld af fortrøstning om at den plan jeg har søsat i mine tanker, nok skal vise sig at holde hjem..

Weekenden kom tiltrængt, syge unger, masser af sne og en hektisk uge… Vi trængte vist alle til at lande igen og geare ned..


Sne er godt for fællesskabet

Fredag aften havde vi årets julefrokost på arbejde, jeg var ikke med sidste år, hvorfor kan jeg ikke lige huske, men jeg glædede mig til at deltage i år, hvor vi havde rekord tilmelding. Finanskrisen har sat sine spor, og selv om direktionen har besindet sig og genindført julegaven, så var livemusikken sparet væk i år.. Det lod nu ikke til at påvirke stemningen særligt meget, og da jeg gik hjem ved 1 tiden, havde de allerede båret et par stykker ud fra toiletterne, hvor de helt sikkert har lovet sig selv aldrig mere at drikke snaps..

Lørdagen gik næsten lige så hurtigt.. Gitte var på job om formiddagen, så jeg forsøgte at holde skansen alene i hjemmet. Det gik nu også vældig fint, jeg havde held med at få sendt dem alle udenfor i sneen.. En tur i biografen med Frederik var prikken over i’et denne dag som vi sluttede med at stege pølser over bålet i haven..

Søndag skulle så være store juledag – det måtte jo komme.. Vi havde aftalt at juletræet skulle findes i plantagen hos mine gode venner..


Det er møjsomt arbejde at finde lige netop det rigtige træ..

Vi fandt træet, fik det mærket, og fortsatte mod næste mål, som var kræmmerhusbakken i Lundby Krat. Sneet er jo om noget, godt for en familiedag på bakken, hvor frygten går hånd i hånd med den kildren en tur ned af bakken på et stykke plastik kan give..


Gitte varmer sneen

Tiden går lynhurtigt på sådan en bakke, godt nok var der et par af ungerne der havde mere travlt med at være tvære pre-teenagere, men alligevel fik vi alle et par ture ned af bakken på den ene eller anden måde.. Ømme i balder og ben gik vi hjem igen i det sidste lys fra den korte dag..


Det kan vel ikke siges mere enkelt..


Dreadlocks af sne..

alligevel har der været en masse lyspunkter i alle udfordringerne.. Jeg håber udfordringerne med tiden giver det rigtige afkast.. Jeg synes der er en del løse ender som bare venter på at blive knyttet sammen, men jeg er ikke alene om de løse ender og må vente på at det hele går den rigtige vej.. Min indsats skal ihvertfald ikke være udslagsgivende for at det ikke går den vej jeg ønsker det..

Related Posts with Thumbnails

Om Forfatteren

Lidt af det hele, og mest af alt... Jeg er som du kan se af mine indlæg, et tænkende menneske, nyder at leve og være til på godt og ondt. Jeg reflekterer meget over de ting der sker i mit liv, og har brug for at udtrykke mine tanker. Hjemmesiden hér er mit værktøj til dette formål.

Et Svar til “ Gu sneer det! ”

  1. Hej Jens. Jeg kan ikke forså der ikke er ret mange billeder af Frederik ?? Knus fra maria

Send En KommentarDu kan bruge disse XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <blockquote cite=""> <code> <em> <strong>