Get the Flash Player to see the slideshow.

Galleriet

Jeg har her samlet nogle stykker af de fotos jeg ser et eller andet i, det behøver ikke være et korrekt foto bare stemningen er der… Jeg vil forsøge at fylde på undervejs som jeg fanger et motiv, en situation, eller en stemning som siger mig et eller andet.. Bær over med mig, jeg er ikke fotograf, men jeg har det bare sjovt med et kamera..

Iøvrigt er alle billeder i dette galleri og på resten af siden beskyttet af ophavsretsloven

[ad#Fotocom]

Øjeblikke

Dyr

Mennesker

Steder

Planter, insekter og kryb

Related Posts with Thumbnails

Om Forfatteren

Lidt af det hele, og mest af alt... Jeg er som du kan se af mine indlæg, et tænkende menneske, nyder at leve og være til på godt og ondt. Jeg reflekterer meget over de ting der sker i mit liv, og har brug for at udtrykke mine tanker. Hjemmesiden hér er mit værktøj til dette formål.

Et Svar til “ Galleriet ”

  1. hej far det er frederik sej hjemmeside

Send En KommentarDu kan bruge disse XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <blockquote cite=""> <code> <em> <strong>