Get the Flash Player to see the slideshow.

Nyt format!

Hva er nu det! Aj sån har den jo været i snart 5år, jeg kan bedre li den gamle..

Jeg har ændret lidt på opsætningen herinde, tiderne skifter, min verden også. Det der virkede som et universielt setup for nogle år siden, holder ikke rigtigt længere. De store tunge temaer i mit liv er væk, tiden til fordybelsen herinde også, så  nu forsøger jeg på mere traditionel blog-vis, at nedfælde de ting der sker i mit liv. Jeg har ikke den samme tid længere med to familier under samme tag, 4 børn og de udfordringer der følger med til det der gerne med tiden, skulle vise sig, at være små bump på vejen..

Nu vil jeg forsøge med mindre indlæg, mere tidstro opdaterings frekvens, så det ikke længere er én gang om ugen, men hver gang jeg oplever et eller andet som fortjener en plads herinde.. Nedenstående er et godt eksempel på en sådan oplevelse..

Fredag eftermiddag og aften er indledningen til en HEL weekend uden børn, den første siden jeg kom hjem fra Østrig, jeg er landet igen og har fundet hverdagen. Gitte har været der hele tiden, så et eller andet sted skulle vi bare have fundet fælles fodslaw igen, og det kan man jo passende bruge en weekend på. Vi aftalte at tage ind i byen efter arbejde, finde en kop kaffe på en café og nogle delikatesser i Sallings kølediske.


Chai Classic – masser af mælk og kanel

Aalborg midtby var sidst på eftermiddagen nærmest ryddet for mennesker, hvorfor ved jeg ikke. Skyldes det influenza, eller bare det faktum, at det er lang tid siden lønnen gik, og der stadig er længe til næste  udbetaling. Nå skidt, det er en befrielse, at kunne gå rundt en fredag aften i midtbyen uden at skulle kæmpe sig gennem masserne. Vi fandt hurtigt det vi skulle bruge i Sallings kølediske, osteafdelingen har et imponerende udvalg af oste, og vi tager ind i mellem en aften af oste, hvor vi køber mange små stykker ost, som komplimenteres af brød, pesto, tapernade og forskellige andre cremede pastaer af spansk eller italiensk oprindelse. Det er som regel et overflødigheds horn af mad, men bestemt også med en høj fedtprocent.


Oste af forskellig smag og indhold

Jeg er mand, og kan derfor ikke leve af brød alene, der skal kød til! Så en pakke med 3 forskellige slags pølse og skinke blevet føjet til kurven også, det kunne jeg nu have sparet mig i den sidste ende… Det viste sig, da jeg åbnede pakken herhjemme, at kødet var fordærvet og stank ganske forfærdeligt! Og det selv om sidste salgsdag var en gang i maj, så meget for den gode kvalitet i Salling..

Heldigvis var resten af maden en fornøjelse, og jeg åd mig til mindst 1.5time på løbebånd eller crosstrainer.. Apropos løbebånd, så arter mit knæ sig i øjeblikket, jeg mærker faktisk næsten intet til det, men det kan jo skyldes, at jeg har fået en indkaldelse til røntgen…


Aftenstemning i Aalborg midtby..

Fredag går hurtig på den måde, og vi endte aftenen på sofaen med endnu en visning af “The Green Mile” i tv, det er stadig en fantastisk film og jeg har vundet et vædemål på ordenen “Dead man walking!

Related Posts with Thumbnails

Om Forfatteren

Lidt af det hele, og mest af alt... Jeg er som du kan se af mine indlæg, et tænkende menneske, nyder at leve og være til på godt og ondt. Jeg reflekterer meget over de ting der sker i mit liv, og har brug for at udtrykke mine tanker. Hjemmesiden hér er mit værktøj til dette formål.

Send En KommentarDu kan bruge disse XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <blockquote cite=""> <code> <em> <strong>