Get the Flash Player to see the slideshow.

Opturen i stumper og søgang

Følg opturen hedder det så smukt fra AaB. Sloganet bliver brugt alle vegne i forbindelse med genopretning af den store nedtur det nordjyske flagskib har været ude i. Elendig ledelse, storhedsvanvid og manglende dømmekraft har kørt en fodboldklub fra deltagelse og berømmelse i Champions Leaque til nedrykning i superligaen, og det kun på 2 år – Rystende!!

Jeg havde egentligt afskrevet dem som værende i 1. division ved opstarten af næste sæson, men et par heldige leje aftaler med spillere fra udlandet som ikke slog til i deres klub og masser af opbakning fra fans, har været med til at vende den udvikling..


Lyngby fans forsøger at fylde Aalborg Stadion

Om det er fordi ledelsen godt ved, at de har svigtet hele grundlaget for fodboldklubbens eksistens ved jeg ikke, men det er muligt at købe billetter til en brøkdel af prisen i øjeblikket, så det har vi gjort en del den sidste tid. I Fredags tog vi skridtet fuldt ud, og pakkede hele huset ned – 6 mand stærk, eller 4 piger og 2 drenge om man vil. Ingen tvivl om, at tyngden af viden og lyst til fodbold lå på de to herre, men derfor kan pigerne jo også godt være med..


Amalie og Frederik med hvert sit fokus..

Pladserne vi fik var bestemt ikke de bedste – helt i top sammen med duerne og deres afføring. Godt udstillet for vinden forsøgte vi at varme hinanden med det ene tæppe vi havde med.


Gitte og Julie følger med i kampen

Vi nåede alle at få en stadionplatte, slik og hvad nu ellers kan fordøjes i en halvdårlig fodboldkamp. Resultatet var mere vigtigt end kampen bar det præg af, så det ene hold ville ingenting, og det andet kunne ikke..


Trængsel i Lyngby’s felt

Først midt i anden skete der noget. Lyndby kom foran og så gik det stærkt! Inden der var gået 20 min. var der scoret 3 mål, og kampen var afsluttet.  Skidt vi havde en sjov aften for billige penge, tøserne fik prøvet Aalborg stadion i en smuk kulisse med 11.000 på lægterne og en forårssol som varmede det den kunne.


En nyere udgave af min bonnie

Lørdag var af en helt anden karakter, Gitte og hendes børn tog i biograf, og jeg ville gerne til stumpemarked i Aars. Den slags har jeg aldrig prøvet før, og som nybagt veteranmotorcykel ejer, så skal man vist gøre i den slags.. Frederik er teenager og ligeglad, Josefine er heldigvis stadig glad for sin far, så hun indvilgede i at deltage sammen med sin far..

Vi gjorde en tur ud af det, holdt ved en tankstadion på motorvejen og fyldte op, så det svarede til en tur sydpå. Vi skulle nu kun 40km, men det var nu hyggeligt alligevel..


Har ingen anelse om oprindelsen, men gammel er den!

Jeg tror et eller andet sted, at jeg næsten er for ung til den slags “komsammen”. Ihvertfald var der ikke mange i 40′erne og endnu færre der var yngre. Stumperne bar også præg af, at det primært var for ældre generationer – de var det eneste der kunne finde noget genkendelighed i al den ragelse der var samlet i de to haller.

Vi brugte lidt energi på at få en time til at gå, og jeg fik købt lidt værktøj inden vi vendte snuden hjemad igen – lidt klogere og lidt fattigere, men også en oplevelse rigere.. Måske når jeg engang virkelig mangler noget, at jeg så kan finde det på et stumpe marked..

Søndag havde jeg lånt mine børn ud til en konfirmation, så havde nogenlunde frie hænder til at gøre som jeg lyster. Mit forkromede vidunder synes dog, at jeg skulle bruge lidt tid på et sprængt gaskabel, så det gjorde jeg. Og som med alt andet på den mc, så er det ikke noget man BARE gør. Jeg endte op med at bruge 4 timer i garagen efter en tur til Classic Bike i Klarup. Indehaveren hedder Ronnie, og han er heldigvis lige så passioneret som vi andre når det kommer til vore klassiske motorcykler. Det betyder, at han ikke har faste arbejdstider, og kan overtales til at åbne butikken med kort varsel.

Jeg fik et nyt kabel og et kabelstop, og så gik jeg i gang med at justere kabel og karburatorer, så det hele kørte synkront, det er ikke så svær, men tager lidt tid. Desværre var der mere friktion i det ene kabel end i det andet. Det betød, at når styret drejes mod højre, så gik motoren op i omdrejninger.. Jeg undlod resten af weekenden at dreje til højre og først efter en tur til Biltema, fik jeg det nødvendige grej til at smøre begge kabler, og nu spiller det hele igen..


Poulstrup sø i forårsudklædning..

Noget eller resten af søndagen blev brugt sammen med Gitte og hendes børn ved Poulstrup sø. Underligt sted at lægge en sådan, der er ellers intet i området der indikerer at er skal der ligge et stærkt kuperet område med en sø som centrum, men det gør der..

Søen er på denne tid af året ren, senere bliver den meget grøn af alger på grund af den lave dybde som dermed tillader søen ret hurtig at blive varm. Tøserne havde fiskenet med i moderigtige farver, og gav sig i kast med søens indhold af haletudser og insekter/kryb. En balje blev hurtigt fyldt med revl og krat, og så kunne vi studere “fundet”.


Tøser i søgang

Jeg har været et drys med mit kamera i lang tid, faktisk siden jeg fik mit forkromede vidunder i marts måned, og turen til søen var en kærkommen lejlighed til at støve mine evner af igen. Det tager lidt tid at få øjet til at “se” igen, så langt de fleste billeder blev kasseret ved hjemkomsten, men jeg fik leget lidt med lukketider, blænde og manuel eksponering, det er mit næste projekt.. Jeg vil til at fotografere 100% manuelt, altså hvor jeg efter lysmåling justerer kameraet udfra situationen, og ikke omvendt..


Er det søslanger!

Sådan går en weekend og en søndag alt for hurtigt, en ny uge uden børn giver helt sikkert mere ro indenfor de fire vægge, men det er måske også på vej til at ændre sig.. Under alle omstændigheder har vi bestilt en arkitekt til at finde yderligere 40kvm og to ekstra værelser, så vi kan skabe rum til alle. Det er meget ønsket og tiltrængt, men kræver jo nok en investering i nærheden af 400k.. Men lad os nu se hvad arkitekten siger..

Related Posts with Thumbnails

Om Forfatteren

Lidt af det hele, og mest af alt... Jeg er som du kan se af mine indlæg, et tænkende menneske, nyder at leve og være til på godt og ondt. Jeg reflekterer meget over de ting der sker i mit liv, og har brug for at udtrykke mine tanker. Hjemmesiden hér er mit værktøj til dette formål.

Et Svar til “ Opturen i stumper og søgang ”

  1. Jeg er vild med det øverste billede :-)

Send En KommentarDu kan bruge disse XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <blockquote cite=""> <code> <em> <strong>