Get the Flash Player to see the slideshow.

Blandede bolcher…

Jeg checkede lige datoen for mit sidste indlæg herinde, det er dateret d. 12 maj, og jeg synes bare det er længere siden.  Der sker meget i maj, så der er sikkert en sammenhæng.. Af nævneværdige “ting” må være St. bededag d. 20 maj, hvor der på parkeringspladsen ved Bilka – Skalborg, samledes op mod 2000 motorcykler, for i samlet flok at køre parade rundt i Aalborg.


Stuntrider!

Der er åbnet sig en ny verden for mig som MC”ist,  et sammenhold jeg ikke tidligere har kendt til har overrasket míg. Alle som en samles hver gang der er den mindste anledning.


Stuntrider blev til styrtrider

Jeg ankom som den eneste på en gammel Bonneville til træffet, og som altid, så skaber det opmærksomhed – alle har et forhold til en Triumph Bonneville. Igen følte jeg mere, at det var en knallert jeg kom kørende på sammenlignet med de store maskiner..


Endnu en Harley i rækken


Næeh! Det sørme en Harley..

Kl. 16 sharp skulle paraden løbe af stablen, og det var en fantastisk oplevelse og lyd, da 2000 motorcykler af alle mulige slags startede op. Alene lyden var som en tung torden over området, en infernalsk skøn larm, som fysisk kunne mærkes i hele kroppen. Jeg forsøgte at filme resten af turen med et nyt kineser kamera jeg har købt, men det egner sig vist bedst som isskraber, ihvertfald var billede og lyd af så elendig kvalitet, at jeg smed det væk da jeg kom hjem. Men det var en stor oplevelse at køre i samlet flok rundt i Aalborg, på vejen sad folk og drak kaffe, mens de så på paraden.


Konfirmanden..

Maj måned er også konfirmationernes måned, og selv om vi slap nogenlunde helskindet igennem, så var der en enkelt i familien som skulle fejres. Min storebrors yngste datter – Lotte stod for tur. Hun er samme alder som Frederik, men da Frederik sprang et år over i skolen, og nuppede et år mere med kliken i børnehaven, så må han jo have festen til gode.

Jeg lovede at tage billeder af dagen, men først efter kirken, hvor vi ikke var inviteret. Det er nu ganske sjov, at få lov til at forevige sådan en dag, og jeg synes også jeg slap derfra med et par gode fotos – ovenstående er et af dem, nedenstående er også et af dem.


Min lækre knajt begynder jo at ligne en mand!

Selv om det er relativt let at tage 500 billeder på sådan en dag, så er der ca. lige så mange minutters arbejde efterfølgende med sortering og justering af de samme billeder. Jeg kan godt forstå de fleste fotografer tager sig dyrt betalt for den slags ydelser..

Sidst uge var hektisk! Hjemme fra konfirmation, og jeg begyndte at planlægge næste udenlandsrejse. Onsdag – fredag skulle jeg deltage i en konference i Helsinki – Finland, der har jeg aldrig været før, men mere om det i et andet indlæg..

Jeg nåede hjem derfra sent fredag aften, og havde allerede en aftale næste morgen i Storvorde. Min fætter havde spurgt om ikke jeg ville kigge forbi og tage billeder til det lokale cykelløb, og hvorfor ikke. Jeg allierede mig med Martin, da jeg havde en skummel plan om at afprøve en teknik, hvor man giver billederne indbygget action..


Der er fart på, skulle billedet gerne vise..

Velvidende, at det er en svær teknik med en rimelig sandsynlighed for ubrugelige billeder, så kunne Martin jo bidrage med sikre fotos, mens jeg legede..


Team LA Byg i spidsen!

Vi havde en hektisk formiddag mellem alle regnbygerne, og jeg fik da en håndfuld ok fotos med derfra. Det virker da som om der har været stor efterspørgsel efter dem  efterfølgende, og så er målet jo nået.


Karneval er for nogle hårdt arbejde!

Vi nåede lige hjem og vende til en kop kaffe, inden vi begge fortsatte ind til karneval i kilden. Optoget har jeg valgt fra i år af ovennævnte årsag, og jeg synes ligesom også at jeg har prøvet det nogle gange efterhånden med mit kamera, det er mere interessant hvad der sker omkring karnevallet og efter optoget.

Vi betalte de formastelige 100.- for at komme ind, selv om jeg forsøgte at snige mig udenom som “fotograf”, der var ingen kære mor..


Karneval i kaos!

Optoget starter kl 10. om formiddagen, og da vi tog derfra igen kl. 17 var det stadig i fuld gang. Vesterbro svømmede rundt i glade mennesker. Nå men vi havde jo lidt andre planer, og valgte optoget fra. Kun bevæbnet med én linse, en flash og et kamera, var det en meget direkte måde at filme karnevallet på. Heldigvis er mange så pattestive, at de hellere end gerne vil fotograferes, og når de spurgte, så blev standardsvaret – Nordjyske!


En kvindelig indpisker!

Men det kræver at fotografen kommer ud af sin komfortzone og kaster sig ind i motiver og mennesker uden nogen former for reservation eller forfængelighed.  Vi gik rundt på plænen fra omkring kl. 1230 og på det tidspunkt var der ikke så mange mennesker endnu, og heldigvis for det. Den megen regn i dagene op til var i kombination med de mange fødder, godt i gang med at lave hele plænen om til et stort pløre. Enkelte steder havde sutter fundet et sted at sove rusen ud, men ellers var der kun glade mennesker at se.


En glad kat med orange hår!

De gode billeder tages helt klart først på dagen, i løbet af eftermiddagen “sander” deltagerne til i alkohol, og det hele bliver lidt mere bøvet, samtidig med at der bliver så trængt med pladsen derinde.


Bleg tiger eller zebra?

Eftermiddagen gik lige så hurtigt som formiddagen, og da skyerne begyndte at trække sammen til regn, så valgte vi at skyde de sidste billeder og fortrække mod bilen igen.


Tarzans Jane eller en leopard…

Sådan går en weekend alt for hurtigt! Men jeg fik støvet mit kamera af igen, og havde nogle fornøjelige timer med Martin og min fætter.  Nu nærmer sig endnu en flok fridage, og ikke mindst en tur til Paris med Gitte.. Vi rejser mandag og forventer at tage det gode vejr med derned.

 

Related Posts with Thumbnails

Om Forfatteren

Lidt af det hele, og mest af alt... Jeg er som du kan se af mine indlæg, et tænkende menneske, nyder at leve og være til på godt og ondt. Jeg reflekterer meget over de ting der sker i mit liv, og har brug for at udtrykke mine tanker. Hjemmesiden hér er mit værktøj til dette formål.

Send En KommentarDu kan bruge disse XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <blockquote cite=""> <code> <em> <strong>