Get the Flash Player to see the slideshow.

Sommer summarum…

2 måneder er der lige nøjagtig gået siden jeg skrev mit sidste indlæg om mit “liv”, jeg har jo selvfølgelig fyldt lidt på i forhold til mine rejser og ferier, men det ugentlige indlæg som jeg har præsteret gennem nogle år om mit liv, har været fuldstændigt fraværende. Det skræmmende er, at jeg ikke har savnet at udfolde mig herinde, jeg er måske på vej et andet sted hen, har flyttet mit fokus måske, ved det ikke, men det er heller ikke så vigtigt. Det er vigtigt, at jeg kan udfolde mig når jeg har noget på hjerte.


Sankt Hans 2011

Min sommer startede jo ret naturligt omkring Sankt Hans aften, det “plejer” jo altid være en aften, hvor himmel og hav står i et, men ikke dette år, hvor vi havde ok tåleligt vejr. Fra den aften synes jeg alt er gået alt for hurtigt! Min ferie har været plukvis og ikke særlig sammenhængende. 1 uge med Gitte i Paris, 2 uger med ungerne som delvist blev brugt herhjemme. Dansk sommer i regn og blæst, dernæst en længere tur til Las Vegas, og nu er sommeren lige pludselig gået! Og jeg som slet ikke orker efterår og vinter lige nu, jeg synes jo næsten ikke det har været sommer, hvad er tiden gået med?


Sommeren har været frugtbar

Jeg er rigtig god til at finde nye hobbies, men er knap så god til at skille mig af med de gamle,  derfor kommer det til at føles lidt for hektisk til tider.  Jeg fik min fantastiske Triumph Bonneville i marts måned, og min fritid har ændret sig radikalt med det indkøb.


Min bonnie til træf i Lundby Krat

Det er en helt anden verden jeg har åbnet døren til, i min naivitet, så troede jeg at det, at køre mc, handlede om at køre en tur ind i byen i ny og næ. Hilse på andre motorcyklister når vi mødtes, og så ellers skrue lidt engang i mellem..

Virkeligheden er, at jeg er ved at falde ud af bilen når jeg ser en mc, og det er ellers sjældent jeg kører i min bil, kun når jeg skal tranportere eller det regner. Resten af tiden foregår bag styret på min mc, og det er herligt at køre!

Jeg deltager i de lokale derby’s eller træf om man vil, er sågar begyndt at køre langvejs for at møde ligesindede, læser masser af litteratur og ser forskellige film om det at køre mc og primært engelske mc.


En aftentur i august..

Jeg gruer allerede for den dag det bliver vinter og min bonneville skal pakkes ned for vinteren.. Men det kan jo være jeg så igen får tid til at passe mit liv… foto og alt muligt andet..


En af sommerens skønheder…

Der har dog været nogle hjørnestene i denne sommer som har markeret, at tiden går. Jeg nåede at begrave en god ven – en rar ældre herre som jeg lærte at kende for nogle år siden. Dengang røg vi begge, og han stoppede for 3 år siden.. 2 år efter får han så lungekræft, og derfra gik det stærkt ned af bakke.

Heldigvis tog han situationen med ophøjet ro og realisme, der var ikke så meget han kunne gøre for at ændre situationen, han kunne alene acceptere tingenes tilstand – og det gjorde han på en beundringsværdig måde. Jeg lærte meget af det forløb han var igennem og jeg tænker stadig ofte på den rare mand som ikke havde et ondt ord om nogen – undtaget Poul Nyrup!


Min mor i ophøjet ro..

Dengang jeg var en lille knægt, da var jeg til både min mormors og farmors 70 års fødselsdag, og det jeg husker mest derfra var, at jeg måtte drikke alle de sodavand jeg ville, og at jeg synes de var forfærdeligt gamle mine bedstemødre..

Tiden går, og nu er det min mor der er blevet 70 år gammel, og det er mine børn der nu synes hun er tudse gammel. Min mor holdt en passende fødselsdag, og havde inviteret fra nær og fjern, så vi havde en hyggelig dag. Jeg tror ikke min mor tænkte så meget over det, hun viste det ihvertfald ikke, men det satte da tanker i gang hos mig. Næste gang hun fylder rundt er det 80år, og for mit vedkommende 50 år.. Puha!


Dåsemad!

Det er efterhånden et fast tema hvert år, at jeg tager til Voergaard og oplever middelalder dagene. En hel uges brag af ridderkampe og tyveknægte i blandt forskellige middelalder aktiviteter – en i min verden meget spændende begivenhed.  Og har man et kamera med, så er der nok at tage billeder af i de dage, og jeg havde selvfølgelig pakket rygsækken med grej inden jeg kørte min jernhest derop.


Kærligheden er tidsløs – her i middelalderen

Og da jeg kom hjem fra Voergard med kameraet fuldt, så var sommeren faktisk gået! Jeg ved godt det ikke helt er sådan, men det føles faktisk som om jeg ikke har haft tid til at komme helt ned i gear uden at skulle en helt masse. Det der med at koge rundt i haven i flere dage uden at se eller snakke med andre mennesker, svede og drikke kolde drikke, det har jeg slet ikke set noget til i år!

Nu er det snart september – den første måned i efteråret, det er mig lidt uforståeligt! Jeg er ikke sikker på jeg igen skal dele en sommer op i afsnit, skiftesvis ferie og rejser til udlandet fra juni til midt i august, det gør, at sommeren kommer til at bestå af små brudstykker uden egentlig sammenhæng.. Jeg har været i Finland, Frankrig, USA og Nordjylland denne sommer, det har været alt for meget på alt for kort tid, jeg trænger til at komme lidt ned i gear..


The Blue Van på havnen i Aalborg

Sommeren plejer også at være musikkens årstid, men jeg har næsten valgt det fra i år. De to store koncerter i forsommeren har ligesom været nok for mig, alt andet vil virke småt og næsten ligegyldigt ved siden af så store mastodonter.

Jeg har også været mæt af musik i år, har ikke søgt hverken Grøn koncert, eller den blå festival, jeg har ikke haft lysten, og vejret har heller ikke været dertil. Den ene gang jeg luskede til koncert var på havnen i Aalborg. I deprimerende omgivelser, i et deprimerende vejr og med en deprimerende lyd, hørte vi The Blue Van i ca. 30 minutter inden vi gik hjem igen, det var simpelthen en tand for ynkeligt – Skråen har i den grad solgt ud af principperne!

Nå ja tiden går, og inden så længe, så er jeg også blevet et år ældre… Lever jeg ligeså lang tid på den anden side af den fødselsdag, så bliver jeg 90. Jeg synes det ville være fantastisk om jeg blev en af de der sure gamle mænd, der sidder på alderdomshjemmet og råber af plejere og andre der kommer forbi.. Jeg vil begynde at ryge igen, og se asken drysse ned på maven og ramme min ternede skjorte lige ved siden af de skjolde der er resterne af en flaske portvin.. Tænk sig om man kunne blive så gammel og være åndsfrisk nok til at stadig at være en belastende ressource!

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts with Thumbnails

Om Forfatteren

Lidt af det hele, og mest af alt... Jeg er som du kan se af mine indlæg, et tænkende menneske, nyder at leve og være til på godt og ondt. Jeg reflekterer meget over de ting der sker i mit liv, og har brug for at udtrykke mine tanker. Hjemmesiden hér er mit værktøj til dette formål.

Send En KommentarDu kan bruge disse XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <blockquote cite=""> <code> <em> <strong>