Get the Flash Player to see the slideshow.

Nye tider – tiden går, og tågen letter…

Tågen letter er en smuk melodi af den danske komponist Carl Nielsen. Jeg håber også tågen letter her, den har efterhånden hængt tungt en hel uge. Det er koldt, diset og aldeles utiltalende vejr at gå ude i. Men tager man i betragtning, at vi sidste år havde haft årets første snestorm på denne tid, så tror jeg bare, at jeg læner mig tilbage og venter på at tågen letter, og lader den tage den tid den nu skal tage.. Hellere det end en snestorm, og en vinter som igen strækker sig til midt i marts.


Min smukke datter!

Jeg har lige haft  mine poder i en hel uge, hvilket i sig selv er fantastisk. Tror vi alle 3 har haft brug for en uge, til at samle os igen, krybe lidt sammen og skabe et nærvær som har været væk et stykke tid. Hullerne i huset er så småt blevet lukket igen, jeg finder stadig små mangler rundt omkring, som af en eller anden årsag er forsvundet.

Logistikken er ikke altid let når mine børn er hos mig, men det lykkes som regel at få alt passet sammen, og de gange, hvor jeg kommer sent hjem fra en Kjøwnhavner tur, så er Ikea heldigvis lige ved hånden, og så får vi både varm mad og en tur ud af det.


Mit nye gamle kontor..

Det begynder så småt at være hverdag igen, jeg finder mine små vaner og mønstre igen, justerer lidt undervejs, men er i det store ganske godt tilfreds med livet lige nu. Skulle jeg anke over et eller andet, så er det jo mit knæ, som jeg stadig hygger mig med.

Det har fået meget opmærksomhed den seneste uge. Når ikke jeg har haft tid til den tunge vægttræning, så har jeg heldigvis allieret mig med en kondicykel som står lige foran fjernsynet. En halv time på den, kan både give mig forhøjet puls og vejtrækning, samt styrke mine sener og ledbånd i knæet. Jeg har desuden et vippebræt,  som udover en forbedret balanceevne, giver en ganske god træning af mit knæ.

Alt i alt, kan jeg nu mærke, at der er fremskridt. Jeg kan presse mit knæ hårdere uden at det gør ondt. Det bliver stadig “træt”, men der er en bedre fornemmelse i det.


Far’s fødselsdag med masser af gaver!

Ugens sociale og familiemæssige højdepunkt, var min fars fødselsdag. Det er ikke så tit det lykkes, at samle alle os børn, men der var fuldt hus denne gang. Min mor havde som altid rigget det store bord til med alskens mad, lige fra middag over kaffen til aftensmaden.


Se jeg har fundet min sut!

Sådan en dag får vi tanket kalorier som helt sikkert holder til jul, men det er ok en gang i mellem.  En tur hos mine forældre, er efterhånden eneste mulighed for mig, når jeg skal have begge børn med i sociale sammenhænge. Enten gider Frederik ikke fordi det er for kedeligt, ellers er det Josefine der mener vi laver for mange “mandeting”, det er ikke altid let at mætte begge munde.  Hos min forældre har de begge et “helle”, hvor de kan slappe af, bliver forkælet og få al den sukker de ikke får hos deres far.


Min storebror har fået ny hund

Mine forældre har en gammel schäeferhund, den kan næsten ikke slæbe sig afsted længere. Frederik er nærmest vokset op med den hund, vi boede hos mine forældre  i forbindelse med husbyggeri, da de fik den som hvalp. Det første år tog de sammen i tykt og tyndt. I dag har mine børn hund hos deres mor også, og den fylder selvfølgelig også en del i deres hverdag. Jeg passer den ofte i forbindelse, at  de er hos mig, og deres mor er ude at rejse.  Min bror kom denne gang med en “ny” hund de havde fået, så der er hunde nok i mit liv i øjeblikket.

Et eller andet sted, vil jeg gerne have hund. Det er hyggeligt, og altid rart at komme hjem når der er en hund til at tage imod, en hund giver også en masse liv omkring sig, og er altid mål for opmærksomhed. I forbindelse med pasning af mine børns hund,  mine forældres, og nu også min brors hund, så ser jeg heldigvis også, hvor meget der kræves for at have og holde hund. De kræver jo mere opmærksomhed, energi og omsorg end et barn! Så selv om jeg gerne vil have hund, så vil jeg ikke afgive min frihed til at gøre som jeg har lyst, når ikke jeg har mine børn.. Måske en delehund kunne være løsningen…


Hov der røg mit spænde!

Søndagen blev prikken over “i”et på en god uge, hvor det hele ligesom fandt sit leje, hvor jeg fandt hjem igen, og hvor mine børn fandt ind i deres rytme igen. Jeg er den sidste tid kun blevet bekræftet i, at jeg trak det rigtige valg dengang, og det er da med til at fjerne resterne af den dårlige samvittighed der altid følger med. Jeg har fået ro på, ser frem imod de udfordringer og glæder jeg har at se frem til den næste tid, er glad og tilfreds, og tager mig selv i at fløjte ind i mellem, og det er jo ellers ikke noget en introvert person som jeg gør..

Tænk sig, jeg skal til julefrokost på fredag og glæder mig!

 

 

Related Posts with Thumbnails

Om Forfatteren

Lidt af det hele, og mest af alt... Jeg er som du kan se af mine indlæg, et tænkende menneske, nyder at leve og være til på godt og ondt. Jeg reflekterer meget over de ting der sker i mit liv, og har brug for at udtrykke mine tanker. Hjemmesiden hér er mit værktøj til dette formål.

Et Svar til “ Nye tider – tiden går, og tågen letter… ”

  1. Hun er SÅ smuk den der datter af din.

Send En KommentarDu kan bruge disse XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <blockquote cite=""> <code> <em> <strong>