Get the Flash Player to see the slideshow.

Glædelig jul og alt det der…

Mine fingre har jo ikke ligefrem været ved at falde over hinanden af skriverier herinde i lang tid, men heldigvis er der også meget andet godt som tager min opmærksomhed i hverdagen, så det er ikke fordi der ikke sker noget – tværtimod.

Julen kan man jo mene om hvad man vil, men det er jo børnenes fest mest af alt. Jeg har ikke været den heldige i år, og så derfor frem til at skulle holde julen alene, men så er hele køkkenet jo heller ikke smurt ind i andefedt.

Jeg er på mange måder alene i øjeblikket, og det gør mig ikke noget særligt. Jeg har brugt lidt krudt på at finde mine egne små rytmer frem igen – forudsigeligheden er kedelig, men ganske nødvendigt, ellers bliver jeg stresset af alt det der kan støje.


En skæv eksistens, eller er det kun toppen 

Min november og december har været hektiske på job, og sammenholdt med alt den “reetablering” jeg har igangsat i mit hjem, så er det først nu jeg sådan har haft tid til at træde tilbage og se hvor jeg er, og hvor jeg gerne vil hen..

Jeg er på plads nu, er ved godt mod med mig selv og min kerne af et hjem. Jeg trængte til roen og har fået den, jeg kan igen finde energien til at være en smule kreativ omkring det at skabe indhold for mig selv og mine to poder.


Josefine er et yndet motiv for mine legerier..

Jeg har fået nyt grej til mit kamera, nye baggrunde, stativer og softbokse – alt det der skal til for at få et nogenlunde fornuftig portræt foto ud af en model.

Josefine har deltaget som “frivillig” i mange af mine eksperimenter, og ind i mellem løber hun hurtigt, når hun kan se jeg pakker udstyret ud.


Et par oplagte modeller!

Andre kaster sig med stor iver ud som modeller, og jeg har op til julen haft et par opgaver på den konto som smager af mere.. Jeg kan godt li at lege med udtrykket i en model. Så emner søges!


Og alene.

Jeg mangler en røgmaskine, en generator, et par lækre modeller og masser af tid til at lege.. Jeg går rundt med sådan et setup i mit hoved, som jeg er nød til at få afprøvet på et tidspunkt.. På havnen findes der en gammel værftsbygning, den er oplagt til den slags med betonvægge, grafitti og slum.. Nok om det, lad foråret komme til først..

Julen blev også brugt på andet end gaver og juleræs, jeg har også været på tvungen afspadsering – riget fattes midler, og den fest skal jeg så være med til at betale..


Skikryds til Norefjell

Martin og jeg stikker jo af engang i mellem, og tager lidt frihed på ski.. Udsigten til for os begge, at have en masse fritid mellem jul og nytår, giver jo hurtigt plads for initiativet til at foretage sig noget andet, så det gjorde vi.. 2 x skikryds på bydind.nu for 860.- og vi var på vej.

Vi tog afsted anden juledag efter en god frokost hos mine forældre. Færgen sejlede fra Frederikshavn kl. 18:30 og skulle om alt ville, være på plads i Oslo næste morgen kl. 07:30 Det var den også, men det var lidt en rutchetur vi var ude på, og det var ikke megen søvn vi fik den nat, sikke da et blæsevejr!

Bussen hentede os til aftalt tid, og vi parkerede nedenfor alpin anlægget i Norefjell kl. 9. Derefter gik dagen som den skulle, og et par blå mærker fik vi også plads til.

Hjemturen var lidt mindre dramatisk end opturen, og vi fik brændt et par dage af på den konto, hvilken bedre måde at bruge sin tid på findes der.. Om kort tid, tager vi igen afsted, denne gang til Trysil med børn og oppakning til en hel uge, men mere om det i næste indlæg..

Hva så nu? Tjae tiderne er jo ikke ligefrem til de store armebevægelser, jeg fornemmer næsten en folkestemning alá den vi havde i 80′erne, dengang inflationen var to-cifret.. Jeg kan godt mærke det på mine egne forhold, min økonomi er heller ikke til en masse positive røster, men jeg har bestemt mig at bruge dette år til at få rettet lidt op på den faktor, så negative tal ikke skal bestemme hvad jeg skal og ikke skal..

Min arbejdsgiver lufter fyringer i pressen, men har endnu ikke udtalt det i forhold til os medarbejdere, så  måske det bare er en and… Jeg håber ikke vi skal igennem en større runde, og jeg håber da slet ikke, at jeg er i målgruppen. Men skulle det ske, så er der nok en mening og en god grund til det også… Det må tiden vise…

Jeg tror 2012 bliver det år, hvor vi rykker tættere sammen i bussen, alt andet vil være uklædeligt.

 

 

 

Related Posts with Thumbnails

Om Forfatteren

Lidt af det hele, og mest af alt... Jeg er som du kan se af mine indlæg, et tænkende menneske, nyder at leve og være til på godt og ondt. Jeg reflekterer meget over de ting der sker i mit liv, og har brug for at udtrykke mine tanker. Hjemmesiden hér er mit værktøj til dette formål.

Send En KommentarDu kan bruge disse XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <blockquote cite=""> <code> <em> <strong>