Get the Flash Player to see the slideshow.

Bare fødder og forlænget spilletid..

Jeg er nu på den anden side af én af de længere uger jeg har haft i mange år, og jeg er stadig i fast arbejde, hvilket jeg jo synes er godt!

Ikke alle er så heldige, og jeg mistede kollegaer i min umiddelbare nærhed, og nogle stykker lidt længere væk. Det er en underlig følelse der følger med en fyringsrunde, det ene øjeblik hænger man med næbbet og det næste er man næsten upassende euforisk glad, og så alligevel lidt trist på andres vegne..

Altså hele følelsesregistret på nogle få dage.. Mismod, utryghed, frygt, glæde, lettelse og hvad der nu ellers følger med til at hænge på en knivsæg og falde ned på den rigtige side..


Visnet blomst, forfald kan også være smukt..

Vi var gennem en mandag som egentlig var ganske udramatisk for de fleste, der var stille som mandage ofte er, men alligevel med en sitrende fornemmelse af et eller andet. Og da klokken var 11 blev vi kaldt sammen til informationsmøde, hvor det blev os fortalt, hvem, hvor og hvornår. De pågældende var jo selvfølgelig blevet informeret inden, og havde pakket deres personlige ejendele, og havde derefter forladt huset.

Jeg forstår dem godt, jeg tror heller ikke jeg havde lyst til at sidde tilbage efter at være blevet opsagt. Flere af dem har så været tilbage efterfølgende, og det er nok godt nok.

Dønningerne har ikke helt lagt sig endnu, og de sidste afskedigelser kommer først i marts måned, hvor 50 ledere, siger farvel til jobbet. Indtil da, vil der nok være en underlig stemning i firmaet, hvor det hele er sådan lidt “ingenmandsland”, alle kæmper med at genfinde motivationen og -arbejdsglæden.

Nok om det, det er jo en del af arbejdslivet, og sådan skal det nok være…

Andre steder synes jeg så det lysner, aktier, vækst og optimisme synes at bide fast i øjeblikket. Der tales sågar om vækst i U.S.A og faldende arbejdsløshed, så det er jo ganske godt. Jeg håber snart det begynder at smitte af på folkestemningen herhjemme..

På andre områder lysner det også, 7 – 9 – 13! Mit knæ har været smerte fri i snart 10 dage nu, og det er rigtig længe siden jeg har kunne sige det. Den meget tunge træning jeg har budt knæet siden jeg læste om de nye tests, ser ud til at bære frugt. I stedet for aflastning, så har det heddet styrkelse af muskler, sener og led. Det kræver løft af meget tunge vægte, og jeg var helt ødelagt den første tid, knæet gjorde ondt, og resten af kroppen forsøgte at finde luft til de hårde sæt.

I dag er jeg helt klart styrket kan jeg mærke, mit knæ er ikke løst mere, og smerterne er som sagt væk. Det er faktisk lidt fedt efter to år, at kunne sige, at jeg med den rette træning har trænet en skade væk.. Oveni skaden har jeg jo forsøgt at prøve alternative træningsmetoder. Blandt har jeg forsøgt mig med barfodsløb, eller forfodsløb, eller poserunning – kært barn har mange navne.

Det er en løbestil, hvor man istedet for at lade løbesko optage stødene, absorbere den vægt der opbygges, så lander man istedet på forfoden, og lader muskler optage energien istedet for, altså som vi løber fra naturens side. Det er en løbestil som kræver langsom tilvænning hvis man vil undgå nye skader. Jeg har købt et par “strømpesko” som er aldeles og helt uden affjedring, de beskytter alene fødderne mod skarpe genstande og slid fra underlaget..

Jeg er stille og roligt gået i gang med at genoptræne mit løb i takt med at mit knæ er blevet bedre, og jeg har kombineret det med barfodsløb. I dag kan jeg løbe 5 km på bare tæer, uden at ødelægge hverken fødder eller muskler, og det giver virkelig et fedt kick at løbe på den måde. Løbet er lettere, jeg løber lidt hurtigere, og trætte heller ikke så hurtigt som tidligere, så jeg skal helt sikkert gå den vej i mit løb.


En anden vinkel på forfald.

Timingen er helt perfekt! I morgen drager Martin og jeg på endnu en skiferie til Saalbach – mere om det i næste indlæg, og jeg håber i den grad, at jeg denne gang kan stå på ski uden smerter, eller brug af Ipren. Det vil være en ny følelse af frihed, ikke længere at skulle tage hensyn til et dårligt knæ med de svagheder det har for mit skiløb..

Jeg frem af, og glæder mig!

 

 

Related Posts with Thumbnails

Om Forfatteren

Lidt af det hele, og mest af alt... Jeg er som du kan se af mine indlæg, et tænkende menneske, nyder at leve og være til på godt og ondt. Jeg reflekterer meget over de ting der sker i mit liv, og har brug for at udtrykke mine tanker. Hjemmesiden hér er mit værktøj til dette formål.

Send En KommentarDu kan bruge disse XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <blockquote cite=""> <code> <em> <strong>