Get the Flash Player to see the slideshow.

Jorden rundt måske..

Februar er ualmindelig lang i år, men udover at det er skudår, så skyldes det også, at jeg snart skal ud og køre på min mc igen. Den 15 marts er der forsikringsdækning på min fantastiske maskine, og så skal vi ud og røre os sammen igen, og det kan kun gå for langsom..

Jeg er tidligere blevet beskyldt for, at jeg ikke kan være tilstede i nuet, jeg har hele tiden et mål, en drøm, et eller andet at sigte efter, og det er nok rigtigt. Jeg synes dog ikke, at jeg har et problem med at være tilstede i mit liv, men er rigtig  god til at strække forventningens glæde rigtig langt i forhold til de ting og oplevelser jeg ser frem imod.

Jeg kan gøre en skiferie til en oplevelse der strækker sig over flere måneder, optakten, planlægning og så den endelige udførelse af hele den opsparede  energi der følger med til en sådan oplevelse, er fedt at kunne trække i langdrag.

Jeg har nogle “ressource ankre” fordelt over året, så der ikke går for meget hverdag i mit liv. Sommerferien er ikke så vigtig som min skiferie, premiere fiskeriet d. 16 april er næsten lige så vigtigt som motorcykel premieren d. 16 marts, og sådan kan jeg blive ved..

Jeg har et par rejser til både London og Chicago som også kommer til at fylde en del i løbet af året, det er dejligt at have noget at glæde sig til! Min skiferie er længe overstået, og samtidig med det, forsvandt også min lyst og rastløshed i forhold til sneen.. Skiene  er vokset, snekæderne pakket ned, og nu er der mentalt også bedre plads til noget andet..

Og det andet er mine forberedelser til min anden sæson som motorcyklist, og jeg glæder mig som et lille barn. Jeg har ikke rigtigt nogle udeståender i forhold til maskinen, den holder pænt arrangeret og klargjort i butikken ved MG centret.

Batteriet skal monteres, der skal hældes benzin på, og så skal den egentlig bare startes, resten er der “styr” på. Alligevel har stået Triumph på alt jeg har rørt ved den seneste tid, jeg læser bøger om mærket, fabrikken og maskinerne. Jeg læser bøger om rejser på mc og drømmer om at være der selv. Jeg ser film om at køre verden rundt, og op og ned på mc, og håber på at det engang bliver mig der kører i samme hjulspor.

Man kan sagtens tale om virkelighedsflugt, men i virkeligheden så er februar den måned de fleste af os flygter fra, jeg gør det bare hjemme fra sofaen.. Ind i mellem sker der da også noget andet i mit liv.

Det er næsten en måned siden Martin og jeg igen landede i Danmark efter en veloverstået skiferie. Jeg havde et par trykkede ribben med i bagagen hjem, så lidt minder har jeg da stadig at “føle” på..


 Yoshio Nakajima – unavngiven Cobra maleri.

Jeg meldte mig sidste år ind i den kunstklub min arbejdsgiver er vært for. Det koster et månedlig beløb som tilsvarende honoreres af min arbejdsgiver. En gang om året, trækkes der lod blandt medlemmerne af kunstklubben, og de heldige får mulighed for at berige selv med kunst til hjemmet. Jeg var så heldig at blive udtrukket, og fik muligheden for at prioritere på en liste, og fik “næsten” også mit ønske opfyldt.

Maleren kendte jeg ikke på forhånd, men han har da bidt skeer med nogle af de store danske såsom Jens Jørgen Thorsen, Asger Jorn og Jørgen Nash. Og da jeg kunne lide motivet, så hoppede jeg på. Og nu er jeg indehaver af et stykke kunst jeg selv har indkøbt, det lyder da lidt borgerligt!

Det meste af det jeg foretager mig, foregår indendørs. Mørket og kulden kan jo holde enhver fra de fleste aktiviteter derude.. Et par løbeture er det blevet til, men ellers ikke det store.. Min ribben har selvfølgelig også en mening om hvor meget jeg skal røre mig..


Træningskamp på Aalborg Stadion

Frederik og jeg har et par gange set optakten til forårsæsonen i fodbold, hvor AaB jo underligt nok stadigvæk er deltager. Det ser skidt ud for den klub jeg har fulgt siden 1994. Jeg kan huske hvordan spillerne dengang samlede penge ind, og overskudet fra hver solgt øl i Jomfru Ane gade, også gik til klubben som også dengang blev ledet af økonomiske amatører og entusiaster. I dag ser det faktisk værre ud, og klubbens kasse er helt tom! Væk er de flere hundrede millioner som klubben er blevet tilført siden dengang, spillet op på ejendomseventyr og andet som for det meste kun er kommet bestyrelsen til gode… Det er en skam!

Vi fik en eftermiddag på stadion i solskin sidste weekend, hvor vi igen kunne fornemme lidt af den stemning der ind i mellem er på dette hellige sted – rart at være tilbage, og stadig have håbet og hukommelsen om kronede tider for klubben.


Christine leger model 

Min stue har vinteren igennem været fyldt af alverdens gøgl til studiebrug, jeg leger lidt med teknikkerne til at tage portrætfotos, som jeg har fundet ud af, er en vanskellig kunst at beherske.  Derfor øver jeg også på alt og alle når muligheden byder sig – så sig endelig til!

Lige nu går jeg og brygger på nogle ideer om at tage portrætfotos udenfor de gængse rammer.. Baggrunden skal være dynamisk, og en del af den historie jeg vil fortælle med portrættet. Det er lidt sværere og sætter større krav til både min teknik, udstyret og modellen.

Så tiden går jo som den skal, og jeg følger med det bedste jeg kan, og hygger mig undervejs.

 

 

 

Related Posts with Thumbnails

Om Forfatteren

Lidt af det hele, og mest af alt... Jeg er som du kan se af mine indlæg, et tænkende menneske, nyder at leve og være til på godt og ondt. Jeg reflekterer meget over de ting der sker i mit liv, og har brug for at udtrykke mine tanker. Hjemmesiden hér er mit værktøj til dette formål.

Send En KommentarDu kan bruge disse XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <blockquote cite=""> <code> <em> <strong>