Get the Flash Player to see the slideshow.

Dette er min første blog…

Hjælp mig igang! :-)

Jeg syntes dette fænomen er ganske godt, utallige er de blogs der på nettet bruges til at udtrykke en personlig holdning, som jo nok tidligere var mere tydelig i form af læsebreve i diverse aviser. Denne metiode er langt lettere, samt har en langt større læser skarer – nemlig hele Internettet…

Jeg vil forsøge at føre en nogenlunde opdateret dagbog herinde med de ting der fylder i mit liv pt.

 Du skal endelig ikke holde dig tilbage, opret din egen blog herinde, og deltag på ligefod. Eller du  kan kommentere de indlæg jeg laver. Du skal dog huske på, at der gamle samme juridske forhold som på ethvert andet offentlig medie…

Related Posts with Thumbnails

Om Forfatteren

Lidt af det hele, og mest af alt... Jeg er som du kan se af mine indlæg, et tænkende menneske, nyder at leve og være til på godt og ondt. Jeg reflekterer meget over de ting der sker i mit liv, og har brug for at udtrykke mine tanker. Hjemmesiden hér er mit værktøj til dette formål.

Send En KommentarDu kan bruge disse XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <blockquote cite=""> <code> <em> <strong>