Get the Flash Player to see the slideshow.

Dobbelt op!

Tiden har det med at gå, her ingen undtagelse… Jeg har haft travlt siden jeg kom hjem fra London, nåede ikke mere end lige at ramme jorden torsdag nat, inden jeg skulle op og være aktiv igen.  Josefine havde fødselsdag om fredagen, og jeg havde lovet hende en “fest” for de nærmeste. 

Livet er ikke altid det letteste for delebørn, der er mange hensyn der skal tages, og det hele er ikke bygget til børn. Dog er der tilfælde, hvor det også er forbundet med ekstra fornøjelser, fødselsdage er et godt eksempel. Josefine holdt fødselsdag to dage i træk, hvilken lyst :-)

8 år tiden går… Hun er nu stadig min lille baby og øjesten, hun kan sno mig om sin finger…

Hva giver man sådan en størrelse i fødselsdagsgave… Hun er kommet til en alder, hvor lyserødt bestemt ikke fænger, hun forlanger hvide vægge på sit værelse, og væk med pynten… Nå men efter lang tids overvejelse valgte jeg at give hende en mobil telefon, syntes måske nok det er tidligt, men igen, det er jo en moderne tid, hvor alle er “online”..

 

Heldigvis faldt den i god jord, og gav den fornødne respekt hos de andre piger :-) Vi afsluttede en hyggelig dag med burgere fra grillen, majskolber og pølser.

Dagen efter var turen kommet til klassen, og denne gang hos mor som bor et par hundrede meter herfra.

¨

En trampolin gør underværker for en børneflok..

Om aftenen kom familie og venner på mors side, det var en træt, men glad datter jeg overtog efter 2 dages fødselsdag søndag :-) Hun var tilfreds med forløbet af sin maraton fødselsdag, gaverne var de rigtige og rigelige til at dække de to værelser man også har som delebarn :-) Hvem siger det ikke også er lutter lagkage at være delebarn…

 

Related Posts with Thumbnails

Om Forfatteren

Lidt af det hele, og mest af alt... Jeg er som du kan se af mine indlæg, et tænkende menneske, nyder at leve og være til på godt og ondt. Jeg reflekterer meget over de ting der sker i mit liv, og har brug for at udtrykke mine tanker. Hjemmesiden hér er mit værktøj til dette formål.

Send En KommentarDu kan bruge disse XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <blockquote cite=""> <code> <em> <strong>