Get the Flash Player to see the slideshow.

Karneval 2008

Lørdag var en stor dag for Aalborg og opland, hele to store arrangementer løb af stabelen. Det årlige karneval som er Nordeuropas største med 25000 deltagere og op mod 100000 tilskuere.

I min verden var der endnu en begivenhed af langt større karakter, AaB har hentet sit 3′de mesterskab siden 1995, og fik i går medaljerne overrakt efter en kamp mod OB.

Jeg var selvfølgelig til stede under begge begivenheder og havde mit kamera med, det er to begivenheder som er værd at forevige. Jeg havde allieret mig med mine børn om formiddagen for at se karnevalsoptoget, det er altid festligt og farverigt. Optoget starter altid med de “professionelle” grupper fra hele verden, mange af dem i fantastiske udklædninger, og senere kommer “pøblen” af deltagere som er på vej til fest i forskelligt outfit. Vi springer som oftest over den sidste del, da det mere har karakter af drukfest.

Det er som altid en farverig oplevelse, og som mand er det svært ikke at se de smukke kvinder og deres lette påklædning :-)

 Heldigvis var vejret fantastisk, og intet blev blev overladt til fantasien, vi så grupper fra det meste af Europa og de Caribiske lande.

Der var selvfølgelig også noget at se på for de kvindelige tilskuere, og havde det ikke set tosset ud med en farvet krop til et hvidt hovede, ville jeg da gerne have byttet med et par af de mandlige danserne :-)

På et tidspunkt var jeg sikker på min seneste svigermor var en del af optoget, men på tæt afstand kunne jeg se der manglede nogle vorter :-)

Generelt set, var det et fantasifuldt og farverigt karneval, men jeg syntes ikke helt det nåede sidste års højder. Smukt var det og fed stemning med den høje musik og de mange rytmer fra trommer og andet slagtøj.

 

 

 

 

Related Posts with Thumbnails

Om Forfatteren

Lidt af det hele, og mest af alt... Jeg er som du kan se af mine indlæg, et tænkende menneske, nyder at leve og være til på godt og ondt. Jeg reflekterer meget over de ting der sker i mit liv, og har brug for at udtrykke mine tanker. Hjemmesiden hér er mit værktøj til dette formål.

Send En KommentarDu kan bruge disse XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <blockquote cite=""> <code> <em> <strong>