Get the Flash Player to see the slideshow.

Fuck, fuck, fuck og fuck igen!!

En af de få ting der har fulgt mig gennem alle årene siden jeg var 14 – 15 år gammel har været Pink Floyd. Mit musikalske eventyr med det band som altid har været fra en anden planet, startede med “The Wall” som egentligt mere eller mindre var deres afskedsalbum, godt nok efterfulgt af “The Final Cut” som aldrig nåede de samme højder.. Med alderen er jeg gået længere tilbage i deres katalog, og finder i dag albums som Animal, Wish you were here og The Dark side of the moon langt bedre…


Richard Wright

Pink Floyd har gået stille med dørene de sidste mange år, de interne stridigheder som splittede bandet er aldrig helt forsvundet, og selvom jeg er en blandt mange der har håbet på en genforening, så skete det kun kort i forbindelse med “Live 8″. I aften læser jeg så nyheden om Keyboard spillerens død, Richard Wright blev 65 år gammel, og døde af kræft…

Og med det døde håbet om et genforenet Pink Floyd, for ikke alene var han den altid anonyme keyboard spiller, men han var også den diplomatiske, som forstod at samle de stridende kræfter i bandet..

Øv sgu! Håber du bringer ligeså megen glæde hvor du er nu, som du gjorde hernede…


“Wish you were here” siger vist det hele….

Related Posts with Thumbnails

Om Forfatteren

Lidt af det hele, og mest af alt... Jeg er som du kan se af mine indlæg, et tænkende menneske, nyder at leve og være til på godt og ondt. Jeg reflekterer meget over de ting der sker i mit liv, og har brug for at udtrykke mine tanker. Hjemmesiden hér er mit værktøj til dette formål.

2 Svar til “ Fuck, fuck, fuck og fuck igen!! ”

  1. Holy shnitiz, this is so cool thank you.

  2. I feel so much happier now I undnsrtaed all this. Thanks!

Send En KommentarDu kan bruge disse XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <blockquote cite=""> <code> <em> <strong>