Get the Flash Player to see the slideshow.

Fest i Aalborg, 90 års fødselsdag og Single Rock!

En begivenhedsrig uge har jeg haft, startede med et møde i Københavns lufthavn mandag morgen. Jeg var lidt usikker på adressen, så jeg tog en taxi fra indenrigshallen, en ærkekøbenhavner som var chauffør vidste heller ikke lige hvor det var, men vi nåede at køre ca. 300 mtr til en pris af 30.- inden vi var der. Heldigvis tog han det i stiv arm og grinede højt af køreturen… Han nåede lige at få lettet sit hjerte omkring finanssektoren som jeg så blev repræsentant for, vi er skide korrupte som han sagde….

[ad#billigsport-asics]

Tirsdag fik jeg lige sneget en køreprøve ind, og nu er “styrebeviset” på plads, jeg får myrekryb af den påtagede myndighed betjente og i det her tilfælde den køresagkyndige påtog sig, han vidste godt han sad i en situation, hvor jeg havde mest at vinde, men de er sgu lidt kiksede.. Vi blev først gode venner da jeg fortalte, at vi begge jagtede kriminelle, mine var bare at finde på Internettet istedet… Derfefter tror jeg faktisk, at jeg kunne køre som spøgelsesbillist på motorvejen uden at han ville komme med en påtale…

Jeg har bestilt et nyere køretøj i Tyskland, glæder mig til at se, hvad det er jeg har brugt en formue på, indtil videre har jeg kun set billeder… Som jyde er det svært, når jeg ikke kan få lov til at “sparke dæk” og prutte om prisen med sælger, men jeg håber på at være i gode hænder ved den mægler der tager sig betalt for at formidle handlen, ellers må jeg jo bare sælge videre til et andet godtroende fjols som jeg selv..

Tirsdag var en stor dag i fodbold sammenhænge, Manchester United som er verdens største klubhold på fodboldscenen besøgte lille Aalborg…¨

HUSK AT TRYKKE PÅ BILLEDERNE


Belejret af fans

Tror det er første gang, at Radisson har så dyre gæster boende, holdet består af spillere som samlet har en værdi på den anden side af 2 milliarder, enkelte spillere koster mere end 300 millioner.

Martin og jeg benyttede muligheden til at kikke lidt på byen inden kampen. Vi sidder ofte udenfor ved Baresso med front med gågaden, dels fordi vi kan sidde og kommentere alle der går forbi, men ikke mindst fordi vi kan få lidt røg til kaffen… Hele byen var på den anden ende, overalt sås glade fans fra både AaB og Manchester United. Vi så ikke skyggen af ballade, men udelukkende glade ansigter og fulde englændere. Overalt hvor der fandtes en ledig plads, havde de engelske fans opsat små boder hvor de solgte souvenirs. Overskudet brugte de til at dække billetpris og rejserne med, smart måde at rejse rundt med sit hold på..

Det bedste af det hele var næsten Aalborgs varetegn gennem mange år – tyren på Vesterbro, den var i dagens anledning klædt i rødt og hvidt. Sådan skal den se ud de næste måneder mens CL eventyret står på.


Herligt indslag i byen

Tyren var samligningspunkt for en masse forskellige mennesker, dels de der som os ville have et billede af udsmykningen, dels var der en masse der bare lige skulle se tyren, og så var der også nogle kritikkere som mente, at det næsten var blasfemisk! Kunst kan da ikke ødelægges på den måde, det er lidt grinagtigt at der ikke er plads til at glædes over begivenheden…Kunst må ikke være folkeligt!

På gammeltorv er der efterhånden tradition for at sætte en storskærm op til alle vi som ikke har fået billet til kampene på stadion. Jeg fik godt nok tilbudt en billet, men jeg er ikke så megen fan, at jeg er villig til at smide 1500.-


Seriøs stor fladskærm

Vi mødte op på Gammeltorv lidt senere på aftenen umiddelbart inden kampen gik igang, der var scenen en lidt anden end ovenstående billede.


Selvom det var koldt var der fuldt hus

Resultatet af kampen var givet på forhånd, alene en af spillerne på Manchester Uniteds hold er mere værd end den samlede værdi af AaB, men fedt at se stjernerne spille på “vores” græs i Aalborg. AaB tabte 0 – 3 og nederlaget kunne sagtens have været større..

Min mormor nåede endnu et skarpt hjørne i denne uge, 90 år er dælme mange, og det skulle jo fejres på behørig vis på plejehjemmet i Mou.


Knap 400 års erfaring samlet til foto

Underligt som jeg synes alle omkring mig ældes langt hurtigere end jeg selv, mine fætre og kusiner ligner jo snart midaldrende mennesker…


En lille samling af børnebørn, der er langt flere

Det er nu altid hyggeligt når vi samles, det er ikke så ofte det sker på trods af vore mødres ihærdige forsøgen på at samle os. På min far’s side er det ikke ofte vi mødes, der går år i mellem, at vi ses. Min fars bror er dog gift med min mors søster, lidt synergi findes der, så udover min far var den gren af familien også repræsenteret ved min “onkel” Henning – Mølleren fra Ørsø!


Pæne blomster…

Hvis nogle skulle synes han ser mild ud, så er det en fejl… Allerede som 8 årig fik jeg de første lussinger af ham.. Jeg brugte desuden et par uger af min sommerferie, fra tidlig morgen til aften på at rengøre hans stalde som feriebarn.. Han venter stadig på sin første Elefantorden….


Josefine har evner som fotograf – min mor og jeg

Lidt ærgeligt at de store familier forsvinder som de gør, i dag er det jo lidt atypisk hvis der findes mere end to søskende på hver side. Mine børn har på den ene side en onkel, ikke andet, og på min side er der så lidt flere at vælge mellem, men de store konfirmationer, familiefesterne og fødselsdage er en saga blot.

I går var min tro følgesvend Martin og jeg i Århus, han skulle deltage i noget arbejdsrelateret messe, og jeg havde en aftale med min tandlæge som bor dernede. Han ordner mine tænder, fjerner den værste tandsten, så ordner jeg hans computere og fjerner de værste viraer… Efterfølgende tog vi ind til byen, tandlægen som iøvrigt hedder Poul Martin og er anerkendt jazz musiker ved siden af tandlægegerningen lod mig låne sine “nye” BMW med en 8 cylinders 4.5 liters motor og ca. 400hk.. Sådan en vil jeg ha!!

Vi spiste på en café og efterlod Poul Martin som havde en knægt der skulle i seng, Martin er jo født og opvokset i Århus, så hvad var mere nærliggende end at fik lov til at udfolde sig som “party guide” i det århusianske natteliv. Martin greb chancen med stor entusiasme og vi vandrede de små gader tynde i en søgen efter de “insteder” han besøgte da han boede der for 21 år siden… Det lykkedes os at finde et af dem, hvor der ifølge Martin skulle være gang i den. Stedet var nærmest landskendt tidligere mente han, så vi begav os ind på “Jakobs Pita – Barbeque”. 3 thailudere og et par ældre mænd akompagnerede en pianist, tiden går, og det er vidst et stykke tid siden der var in-sted der…

Videre på “Single Rock Café” som jeg havde fået anbefalet af en ven.. Navnet er helt misvisende, stedet burde hedde “Single Sucks Café” det var næsten endnu værre end hvor vi lige havde været + det kostede os 140.- pr snude at komme ind… Nogle gamle mænd stod i deres fuldsbab i baren og forsøgte at fokusere på det band de kunne høre gennem tågerne, og nogle endnu ældre kvinder stod med lystne blikke og trak os nærmest af tøjet med blikket… Èn cola senere og vi nærmest løb fra stedet!

Vi hoppede i bilen og kørte med god fart mod Nordjylland, det havde været en lang dag, men minderig…

Faldt lige over nedenstående billede og kom til at tænke på min mor som altid brokker sig over min ønskeseddel til jul kommer alt for sent, så i år vil jeg komme lidt i forkøbet. Jeg ønsker mig “dyret” på billedet - Triumph Bonneville 1968!

Related Posts with Thumbnails

Om Forfatteren

Lidt af det hele, og mest af alt... Jeg er som du kan se af mine indlæg, et tænkende menneske, nyder at leve og være til på godt og ondt. Jeg reflekterer meget over de ting der sker i mit liv, og har brug for at udtrykke mine tanker. Hjemmesiden hér er mit værktøj til dette formål.

2 Svar til “ Fest i Aalborg, 90 års fødselsdag og Single Rock! ”

  1. jeg vil aldrig spytte penge i en motorcykel og især ikke sådan noget gammelt bras , men på den anden side kan den vel ikke køre særlig stærk . Og så har jeg også bestemt at julegaverne bliver minimeret i år . hilsen mor

  2. Hej Jens,

    Det var rigtigt hyggeligt at hilse på dig og din skønne børn til vores mormor´s 90 års fødselsdag!! 90 år er ufattelig mange år, og selvom jeg nu er midaldrende, langt før min tid :0) , så har jeg ikke fantasi til at forestille mig livet 45 år frem i tiden, det er sikkert godt det samme, og jeg får mere ud af nuet, men jeg håber at jeg får udlevet nogle af de “drømme” jeg gemmer på, eller ikke mindst får modet til at udleve dem.
    Pøj pøj med dit nye automobil, og så håber jeg ikke at Moster Hanne skærer ind til benent i julegavebudgettet, sådan en lille motorcykel er ikke sport for meget at ønske sig.

    Kærligst – en midaldrende kusine

Send En KommentarDu kan bruge disse XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <blockquote cite=""> <code> <em> <strong>