Get the Flash Player to see the slideshow.

Øhh, jeg mangler en måned…

Det slog mig i dag, at der er så kort tid til jul, 38 dage for at være helt nøjagtig, og jeg synes lige det har været september… Det fortæller mig om et meget hektisk efterår, hvor jeg nærmest ikke har fået et ben til jorden, det har gået rigeligt stærkt. Egentligt kan jeg godt li når det hele er lidt dynamisk og hektisk, men det slider også meget i længden, og et eller andet sted, så er det i nuet jeg skal leve mit liv.

Det hele kulminerede med en kongres i Portugal som jeg har skrevet om i min rejsedagbog, turen skulle have været kronen på værket og afslutningen på en hektisk periode, det blev istedet lidt en nedtur med halsbetændelse og en tynd konference. Jeg er godt hjemme igen, og har fået lidt ro på det hele, nåede det sidste springende punkt på min kalender dette år med mit kørekort til MC, som faldt på plads i torsdags, hvor jeg bestod den endelige køreprøve, nu mangler jeg så bare et køretøj, som jeg nok ikke skal forvente min mor køber til mig…

Jeg har det lidt sådan, at når jeg får for meget om ørene, så ændrer det mit sindelag, mine tanker bliver lidt tungere, og dermed ændrer det også mine oplevelser. Når jeg er kort for hovedet, irriteret og kontant, så er det sjovt nok også sådan jeg oplever min hverdag og de mennesker der omgiver mig. Så ved jeg det er tid til at stoppe op og lade roen indfinde sig igen, så er det mit sind og mine tanker der får overtaget, og det skal de helst ikke have lov til ret længe. Jeg er ikke mine tanker og mit sind, når de får overtaget så påvirkes min væren og dermed mit inderste jeg. Mit sind og mine tanker er præget af fordomme og oplevelser, nogle kalder dem erfaringer, det sætter en masse begrænsninger for min oplevelse af nuet. Det lyder lidt kringlet, men er ret simpelt i sin enkelthed, når jeg har for meget om ørene, så har jeg også en masse tanker, det lukker af for mit inderste jeg og dermed min umiddelbare oplevelse af de ting der sker lige nu. Jeg kan ikke finde ro i at sidde stille og bare betragte livet omkring mig, den ro kommer først igen efter nogle dage, hvor jeg får lov til at gå rundt i ro og uden en masse afbrydelser. Jeg henter min energi når jeg er tanketom, enten ved at gå en tur ude hvor der er højt til loftet, løbe en tur, eller bare gøre et eller andet monotont som kræver min tilstedeværelse, men ikke min opmærksomhed, græs slåning er ikke lige årstiden, men er ellers glimrende til formålet.

Sidste uge blev brugt i det nære uden en masse sidespring, jeg havde et par dage herhjemme hvor jeg gik og tussede lidt rundt, gjorde rent og fik samlet op på en masse af de ting jeg havde hængende. Det er altid sjovt når der sker, jeg kan mærke det meget tydeligt når jeg rammer nærværet igen, så kan jeg pludselig se de små ting der sker omkring mig. Foderbrædtet som er centrum for hektisk aktivitet lige nu, har jeg fået øje på. Ikke mindre end 3 store fasaner kæmper om retten til haven, dem har jeg ikke lagt mærke til tidligere. Min orkidee har fået ikke mindre end 12 blomster, hvilket jeg heller ikke har set tidligere, sådan er det pludseligt fyldt af små ubetydelige ting som alligevel danner mening når jeg får ro på og finder plads til dem i min bevidsthed. Regningerne får jeg så ikke helt så tydeligt øje på, det er herligt..

HUSK LIGE AT TRYKKE PÅ BILLEDERNE….


Blomsterknop  i frost

Det er ikke min børneweekend, men jeg lånte alligevel børnene i dag, fordi der var indkaldt til familie tam tam hos min forældre, min far har snart fødselsdag og det passede bedst hvis vi alle kom forbi i dag. jeg var i byen i aftes med Martin, så jeg var lidt klatøjet i dag. De første julebranderter er allerede i dagebilledet, det er både lidt ynkeligt, men også lidt sjovt at se hvordan hæmningerne smides den ene gang om året, og alt hvad der kan drikkes – drikkes, og alt hvad der bevæger sig skal forsøges scoret.


Gaver pakkes ud

Vi kom til middag og til flæskesteg, jeg havde helt glemt hvor godt den slags smager, så alene maden tjente turen hjem.


Vinterbyggeri

At dømme efter middagens snakken omkring alt fra Euro’en til Xenon lygter, så har jeg lidt min far mistænkt for at blive 280 år gammel, han er i hvert fald meget klog og mindst dobbelt så konservativ.  Vi skyndte os i tøjet for at bryde enetalen, og for at skridte byggeriet af. Ikke meget er ændret udvendigt på byggeriet siden sidst, der er kommet tagpap på næsten over det hele, samt der er kommet vinduer og ikke mindst varme i det indvendige.


Byggemøde…

Det begynder at ligne et hus, man kan se rummenes formål og indretning, men der er stadig lang vej endnu, og min mors krav om at julen skal holdes der, hænger i en tynd tråd med mindre julen kan flyttes til marts.


Støvler skal altid gås til kanten

Selv min fars sø begynder at ligne de planer han har haft med indretningen, der er så småt begyndt at samle sig vand i bunden, og Josefine kunne triumferende berette, at hun nu ikke længere kunne gå tørskoet over til sin ø.

Livet er lidt finurligt ind i mellem, det er under alle omstændigheder fyldt med de særeste mennesker, mens jeg har siddet og skrevet her, så tikker der en hilsen ind på min Facebook profil fra et menneske jeg engang var meget glad for, og som efterfølgende efterlod mit liv lettere kaotisk. En kvinde jeg havde meget varme følelser for sidste vinter og forår, men som viste sig at være langt fra det hun gav sig ud for at være.

Det hele sluttede med et brag af dimensioner, hvor jeg blev kaldt ting og navne jeg slet ikke anede der fandtes ord for. Siden har jeg intet hørt, før i aften altså godt og vel ½ år efter jeg sidst hørte fra kvinden.

Hun ville lige sig hej og sende mig en forklaring om det skete, ikke en undskyldning, men en forklaring… På en ganske selvforherligende måde, og uden et gran af indsigt i sig selv, synes hun lige jeg skulle have en forklaring på hvorfor hun handlede i affekt dengang. Jeg finder det ganske anmassende, og har et eller andet sted ikke brug for at høre fra et menneske som jeg lykkeligvis har fået ud af mit liv igen.

Hun søgte ikke bod eller tilgivelse som hun skrev, blot en erkendelse og bekræftigelse af at hun er god nok som jeg tolker det. Respekt er ikke det første ord der fyldte mine tanker, og det var heller ikke lige det svar hun fik tilbage…

Hun gjorde mig lidt klogere på mennesker og meget klogere på “Borderline” – et begreb jeg ikke anede eksisterede da jeg mødte hende, men som jeg hen af vejen i vort korte forhold stødte på som begreb og ikke mindst, så resulaterne af.

Jeg er aldrig i mit liv blevet taget så grundigt i røven, snydt, manupuleret og misbrugt for at tilfredsstille et sygt ego med et umætteligt behov for bekræftigelse. I dag har jeg ondt af kvinden, men ingen respekt, hun har været ødelæggende for alt i hendes nærhed, og jeg er kun glad for at være ude af kløerne på hende.

Borderline beskrives meget rammende her: Borderline foreningen Det er ikke for småbørn… Desværre er det ofte meget charmerende og tiltrækkende mennesker, og jeg faldt også i med et brag, fattede først sent hvad det var jeg var udsat for, selv om jeg normalvis betragter mig selv som god til at læse andre mennesker. Marilyn Monroe var ramt af sygdommen, og jeg tror ikke der fandtes mange mænd på den tid som ikke fantaserede om dette ikon på kvindelighed og skønhed.

Men det er lidt sært at sidde her ½ år efter og absolut intet have til overs for et menneske som fyldte mig helt op for kort tid siden, håber hun finder sin vej og sin hjælp, bare jeg ikke skal være i nærheden…


Rusten cementblander

Related Posts with Thumbnails

Om Forfatteren

Lidt af det hele, og mest af alt... Jeg er som du kan se af mine indlæg, et tænkende menneske, nyder at leve og være til på godt og ondt. Jeg reflekterer meget over de ting der sker i mit liv, og har brug for at udtrykke mine tanker. Hjemmesiden hér er mit værktøj til dette formål.

Et Svar til “ Øhh, jeg mangler en måned… ”

  1. Uhhh!!!
    Tak for “fiffet” må absolut være det min eksmand lider af :-)

    Tanker til dig – de rammer dig indimellem :-)

    KH

Send En KommentarDu kan bruge disse XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <blockquote cite=""> <code> <em> <strong>